Звездни компромати - 279 част

• 89 624
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Много чаровен Хари  Flutter  Сега ми е много по-симпатичен отколкото на млади години.

# 31
# 32
Отвори ми се една класация за най-плоските дупета в Холивуд, майкооо не очаквах, че любимата Кендал е толкова плоска....
http://lifebg.net/146510/12-%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0% … 0%B2%D1%83%D0%B4/

Е, на Кортни как ще й е плоско дупето?  newsm78

# 33
Фасбендър от снимачната площадка на Snowman
Скрит текст:

Малко ми се бие с образа на Хари Хуле, който аз съм си създала, то и затова предпочитам винаги първо книгата, после филмът.

# 34
# 35
# 36
Все повече прилича на лейди Даяна, на някои снимки все едно нея виждам.

# 37
Някои от дупетата ми се сториха съвсем нормални , а това на Тейлър Суифт не бях забелязала, че е толкова плоско. Thinking

# 38
Някои от дупетата ми се сториха съвсем нормални , а това на Тейлър Суифт не бях забелязала, че е толкова плоско. Thinking

Покрай "Ким К. задник-модата" хората забравиха как изглеждат нормалните дупета и взеха да ги обявяват за плоски.  Laughing

Моля принц Хари и всички руси и рижи мъже да не си пускат брада. Изглеждат сякаш са се омазали с боза.  Laughing

# 39
Отвори ми се една класация за най-плоските дупета в Холивуд, майкооо не очаквах, че любимата Кендал е толкова плоска....
http://lifebg.net/146510/12-%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0% … 0%B2%D1%83%D0%B4/

Е, на Кортни как ще й е плоско дупето?  newsm78

Или на Ариана Гранде? ooooh! Не стига, че подрастващите растат с хиляди комплекси, ми сега и за липсата на "дирници" ще започнат.

# 40
  • София
Мерси за темата  bouquet  и за Джейк  Heart Eyes

Не е точно компромат, но е забавно.
За разминаването между очакванията и реалността, в някои от най-известните туристически дестинации.

http://www.obekti.bg/zemya/20-mechtani-destinacii-kogato-ochakva … avat-s-realnostta

# 41
# 42
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
Не виждам защо се лепват етикети и се говори толкова, че детето обича да се облича спортно и иска да прилича на братята си. Ми в училище все има по няколко "мъжкарани" - ходят облечени като момчета, играят футбол с момчетата, търчат из двора с момчетата, бият се с момчетата и като дойде пубертета си стават момичета.
Шайло не е никакво изключение, просто се говори много за нея, защото е от клана Джоли - Пит.
А ние тук във форума и диагноза и лепнахме, и операция и направихме  Mr. Green

Интересно щеше да бъде ако бе момче което иска да носи момичешки/женски дрешки и си прави прически , дълга коса и т.н.  Sunglasses Whistling

Имаше такъв случай, май  сина Уил Смит  Wink но то бе за кратко  , че даже и в реклама се снима , но пък момчето му е досто по-голямо от момиче-момчето Шайло  Wink

п.п. сори че ви върнах пак на тази тема  Wink

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 15:01 от Desss

# 43
Фасбендър от снимачната площадка на Snowman
Скрит текст:

Малко ми се бие с образа на Хари Хуле, който аз съм си създала, то и затова предпочитам винаги първо книгата, после филмът.

Ау, директно "Снежния човек" ли ще екранизират... Аз си го представях Хари не толкова хубав и млад, някакси по-алкохолизиран  Mr. Green

# 44
Джино на Джена със сини лещи:
(бетер циганин изглежда с тях)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт