Звездни компромати - 279 част

• 89 689
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Пфф, това на Стоичков верно голема простотия, най- вече жирафа ме очудва, за какво е убил това голямо, бавно животно, не мисля,че е било някакво сериозно предизвикателтво  ooooh!

# 496
SOFIA FASHION WEEK 2016 завърши с бляскава гала вечер и ексклузивни ревюта на световноизвестни марки като Valentino, Ermanno Scervino, Wolford и т.н. От пръв поглед  си личи разликата в моделите, къде е Мегз, къде е Valentino...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153404488315843.1073 … 975842&type=3

и обичайните заподозрени на годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2016  Mr. Green

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153404480015843.1073 … 975842&type=3

# 497
  • bad@ss
Вижте, момичета, наясно съм, че Стоичков не е човек, който генерално буди симпатии, но в случая не виждам особено голяма разлика между неговото сафари и лова на лисици да речем, който така адмирираните тук английски принцове практикуват от детство още. О, не, всъщност има разлика- сафарито е еднократно, лисици се стрелят на всеки излет в провинцията.

И не само лисици.
И още "биг файв хънтърс":
Ерик и Доналд Jr Тръмп.
Малко спортисти:
Карл Малоун.
Глен Маграт.
Джъстин Тък.

Матю Махонъки, говори се, притежавал ранчо за отстрелване на елени, но не знам доколко отговаря на истината...

# 498
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благдаря за цветната илюстрация, Зверче  bouquet
Да видим сега колко ще са тези, които ще нарекат третия в линията за онаследяване на британския престол безпросветно животно.

(с горното съвсем не искам да кажа, че съм ОК с показаните отвратителни фотографии, просто да беше само Стоичков ....)

# 499
Еми не е само Стоичков, ама тях да си ги плюят национално (всеки в мамския им, национално принадлежен форум Mr. Green ), както нас ни касае лично той.
О, да! И не ми е ОК, че ходят да плащат луди пари, за да трепят безцелно животни, които изчезват постепенно заради такива! В същите тези страни, в които има дечица с коремчета като футбулни топки, ама не, защото са преяли, а точно обратното.
Така че всичката им тази фалшива загриженост за света, лъсва от една такава снимка. Всичките са един дол... Пука им само за доходите им и собствените им задници, останалото е поза.

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 21:11 от Бижy

# 500
Благдаря за цветната илюстрация, Зверче  bouquet
Да видим сега колко ще са тези, които ще нарекат третия в линията за онаследяване на британския престол безпросветно животно.

(с горното съвсем не искам да кажа, че съм ОК с показаните отвратителни фотографии, просто да беше само Стоичков ....)
Брой ме.  Peace

Досега не бях разглеждала обстойно пусканите снимки тук на хайлайфа и ми беше интересно защо толкова се коментираха цветовете. Е, сега разбрах. Без грам майтап ме заболяха очите.  Laughing

# 501
  • HH

Така че всичката им тази фалшива загриженост за света, лъсва от една такава снимка. Всичките са един дол... Пука им само за доходите им и собствените им задници, останалото е поза.

Бижу права си, всичко е една изкуствена загриженост, защото 90+ % от списващите тук, биха дали мило и драго да живеят като Лео и да се излежават по яхти. Ама никой не мечтае да стане богат, за да може да си прекарва свободното време с изхранването на бедни деца.  И това ако не е двоен стандарт, права е Джо, и аз не се радвам на убитият жирав, но Стоичков не е нито първият, нито последният.

# 502
А тези двете вече ги чувствам някак близки Laughing но защо едната е по пеньоар, а другата почти гола?! Crazy Иначе израженията им са... великолепни!

# 503
http://www.elfarandi.com/wp-content/uploads/2015/08/pr%C3%ADncip … nrique.jpg?ea7f8d

Поредният лицемер представител на семейство Рептили.Доста по-гнусни и от стоичковци.

# 504
  • София
Извън убийствата на животни за кеф, Хари ли е третия? Децата на Уилям не са ли преди него в линията за наследяване на престола?

# 505
Убиването за удоволствие на екзотични изчезващи животни си е гадост, откъдето и да го погледнем.

Именно, нито лисиците, нито бивола на Хари са редки или изчезващи животни.

Извън убийствата на животни за кеф, Хари ли е третия? Децата на Уилям не са ли преди него в линията за наследяване на престола?
Преди него са, да  Peace

# 506
  • София

и обичайните заподозрени на годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2016  Mr. Green

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153404480015843.1073 … 975842&type=3

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/a.10153404480015843.10 … ype=3&theater
Ох, тази жена ми е като карикатура от-до. Има някои стилни дами, но повечето са... особено тази по зърна и една друга с дантелен минижуп  Crazy

# 507
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Убиването за удоволствие на екзотични изчезващи животни си е гадост, откъдето и да го погледнем.
Именно, нито лисиците, нито бивола на Хари са редки или изчезващи животни.
Интересно изказване, показателно за теб Outta Joint

Момчетата на Уилям (той има едно) Peace. Принц Чарлс доколкото знам смята има намерение да отстъпи правото си за наследяване на престола на Уилям, та при това положение Хари е трети- след Уилям и сина му.

# 508
Глупости и двете деца на Уилям са преди Хари.

# 509
  • HH
Хари беше трети, докато Уил  нямаше деца. В Англия не важи правилото за първото родено момче, както е в Монако примерно и момиченцето на Уил си е преди Хари на опашката за трона. И не искам да се заяждам, но докато не стане време Чарлз да седне на трона, никой не знае дали ще абдикира или не. Принципно не се гледа с добро око, ако някой абдикира  Peace

Общи условия

Активация на акаунт