Звездни компромати - 279 част

• 89 690
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Всъщност да, в британската монархия унаследяването е еднакво за двата пола. Моя грешка Peace.
Ти ще признаеш ли колосалните глупости в своя предходен пост?
(упс, Кати е писала преди мен, към Бумър това)

# 511
  • София
Не обичам да хейтя така, ама в момента гледам Николета  #Crazy На нищо не мяза това момиче - челото огромно, очите с осезаемо различна големина...

# 512
  • HH
Аз ли  newsm78

# 513
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Уточних, Катя, пусна ме да публикувам, без да ми покаже твоя пост Peace

# 514
  • София
Принц Хари е пети поред наследник.

Естествено, че е гадно да се убиват за удоволствие и срещу пари животни, независимо кой е "героят"!
Веднага се търсят конфронтации...
Сложих Стоичков, защото е много известен нашенец, а и защото точно зебрите и жирафите са застрашен вид животни. Те заедно с лъвовете, тигрите, слоновете и други от този вид са абсолютно забранени по ловните сафарита. Това си е черен бизнес в Африка за много пари, които обаче изобщо не достигат до народа във вид на данъци, нали то е ясно.

# 515
  • Rock & Roll feeling ...
Я отворете една тема кой е по-по-най гнусен .

Ми не ме кефи постъпката на Хари. И ? Нито лова на Уилям и Кейт ,дето беше изтипосан в пресата .
Уилям води някакви кампании за африканските животни обаче . И ? Всичко това не прави Стоичков по-приятен.

Чарлз-Уилям-Джордж-Шарлот- Хари . Е така са се наредили за сега.

# 516
  • София
Семейство Обама ни честитят католическия Великден  Simple Smile

# 517
  • Вестерос
Вижте, момичета, наясно съм, че Стоичков не е човек, който генерално буди симпатии, но в случая не виждам особено голяма разлика между неговото сафари и лова на лисици да речем, който така адмирираните тук английски принцове практикуват от детство още. О, не, всъщност има разлика- сафарито е еднократно, лисици се стрелят на всеки излет в провинцията.

И не само лисици.
И още "биг файв хънтърс":
Ерик и Доналд Jr Тръмп.
Малко спортисти:
Карл Малоун.
Глен Маграт.
Джъстин Тък.

Матю Махонъки, говори се, притежавал ранчо за отстрелване на елени, но не знам доколко отговаря на истината...

И това трябва да ни убеди, че действията на Стоичков са ОК ли? Ами не са, нито неговите, нито на тези по-горе  Rolling Eyes Stop

# 518
И Стоичков, и другите, които коментирате нали не правят нещо незаконно, т.е. ловът на тези животни е разрешен, не разбирам за какво спорите вече няколко страници щом е в рамките на закона  newsm78...

# 519
И това трябва да ни убеди, че действията на Стоичков са ОК ли? Ами не са, нито неговите, нито на тези по-горе  Rolling Eyes Stop

е, зависи, зависи, Хари води до подмокряне у по-загорелите, виж как за него няма никакви негативни емоции ....

# 520
  • Вестерос
Пюр, то може да е в рамките, но за мен е гнусно и грозно и казах защо.

ЕАУ, Хари не може да ми доведе нищо, не го намирам за сексапилен и неговата постъпка ми е гнусна.

Толкова от мен по темата.

Малко великденски
 Рийз с яйцата
Скрит текст:

децата на Алиса Милано
Скрит текст:

Сара Мишел Гелар
Скрит текст:

Мелиса Джоан Харт и семейство

https://www.instagram.com/p/BDd5jOAlHsu/

Мишел Монаган
https://www.instagram.com/p/BDd2mjdtNMq/

Принцеса Шарлот

Скрит текст:

Никол Кидман
Скрит текст:

# 521
Никол Кидман
Скрит текст:
Никол направо ми харесва  тук! Толкова ѝ отива да е червенокоса, а не руса.

# 522
Моника Валериева се гордее с космите по краката си. В комбинация с кокощия г§з на лицето й е уникална!

# 523
Може да я кефи, как любимият, прекарва пръсти през тях Laughing

# 524
Коя е фолкпевицата на снимката?
а) Алисия
б) Галена
в) Това не е фолкпевица, а калъпа на д-р Енчев  Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт