Звездни компромати - 279 част

• 89 735
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Rock & Roll feeling ...
Аз я взех за Алисия  Blush
Но е факт,че най-кадърния пластичен хирург има Глаена.  Той да не е ония арабин,при който ходиха ДесиСлава и Преслава за намаляване на гърдите ?

Една от малкото певици,които се разкраси от пластичните си корекции е Галена. Като я вида в началото на кариерата й -  #Crazy , сега поне мяза на симпатична жена  Laughing .

# 526
Иванка Тръмп е родила момченце преди около час

# 527
Иванка Тръмп е родила момченце преди около час

И са му дали името Теодор Джеймс.

# 528
За мен е широк  Peace Пример за тесен - Лима.
Направо се чудя къде видя разликата, ама очи най-разни...

Ами намирам я с по-голям таз,леко разчекната и с грозновати бедра.
Може би,обаче не става дума толкова за размери,колкото за форми  Thinking.Защото доколкото прочетох те двете специално имат  изключително близки мерки ( +/- 1см ) и доста близка височина ( Лима 178, другата 178,но я пишат и 9 и  80) . Ето   тук  например, Lima почти няма талия,докато другата има по-очертана талия ,но за сметка на това тазът е някак по-смъкнат и леко квадратен.  
Кендал спрямо Лима има и по-дълъг труп. Харесвам совалките на Лима. Слаби,но  оформени и излъчват грациозност.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 05:14 от Relief

# 529
Моника Валериева се гордее с космите по краката си. В комбинация с кокощия г§з на лицето й е уникална!
моите ако бяха такива русички нямаше да ги махам сигурно.

# 530
татуировката на ръката й какво представлява ?

# 531
  • Вестерос

Може би,обаче не става дума толкова за размери,колкото за форми  Thinking.Защото доколкото прочетох те двете специално имат  изключително близки мерки ( +/- 1см ) и доста близка височина ( Лима 178, другата 178,но я пишат и 9 и  80) . Ето   тук  например, Lima почти няма талия,докато другата има по-очертана талия ,но за сметка на това тазът е някак по-смъкнат и леко квадратен.  
Кендал спрямо Лима има и по-дълъг труп. Харесвам совалките на Лима. Слаби,но  оформени и излъчват грациозност.
Скрит текст:

Tорс, се казва, не труп  Grinning

Аз пък не харесвам такива точилки като Лима. На показаната от теб снимка почти няма талия  Rolling Eyes Какви форми-те при Лима почти липсват, както и при Кендъл. Лима има малко по-голям бюст само. Горе-долу са ми еднакви  Crazy Но е факт, че и двете са красавици

Скрит текст:

И една снимка, на която Кайли е симпатична, но естествено преди операциите.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 08:07 от Tiffany Aching

# 532
татуировката на ръката й какво представлява ?
Сигурно и тя не знае. Може би е някоя древна ода за картофа на китайски...

# 533
Моника има и на гърба в стил Джоли . Много ми е интересно те какво значат.  Crazy
Скрит текст:

Скрит текст:

Tорс, се казва, не труп  Grinning

Аз пък не харесвам такива точилки като Лима. На показаната от теб снимка почти няма талия  Rolling Eyes Какви форми-те при Лима почти липсват, както и при Кендъл. Лима има малко по-голям бюст само. Горе-долу са ми еднакви  Crazy Но е факт, че и двете са красавици

Скрит текст:

И една снимка, на която Кайли е симпатична, но естествено преди операциите.
Скрит текст:
Аз използвам " труп" за частта от раменете до чатала  Blush Не е правилно май,благодаря за поправката.
  Гледам им формите под лупа ( буквално самата форма на бедро/крак/извивка)  Crazy и въобще не са ми еднакви. Това,че са и двете високи и дългокраки,хич не ме заблуждава Crossing Arms

Помните ли,когато се появиха едни снимки на Том Харди,гол на една лодка ?  Mr. Green И имаше всеобща възмута за сложената цензура   Laughing Е,вече ги има без  Crazy 1  
Не съм ги засичала,така че сори,ако са пускани .  Peace

# 534
 Горкото момченце.

# 535
На някой беше любимец,просто не смея да кажа,че е малокалибрен. Ще стане кавга  newsm43

# 536
  • Варна
И на Sofia fashion week е имало убити животни. Господи, лисица  Shocked

Мария. Много, много зле, евтино, пошло. А аз бях повярвала, че наистина си е сменила стила.

Тази жена в средата Кремена Домусчиева ли е?
Някой знае ли другите две кои са?

# 537
  • Once there was a Hushpuppy...
На някой беше любимец,просто не смея да кажа,че е малокалибрен. Ще стане кавга  newsm43
Хич, не се притеснявай, казвай му както искаш Wink на мен ми е любимец Peace
Но, надали ще имам възможност някога да го видя/освен на снимка /, та чак до това място да стигна Mr. Green  А, и сигурно трябва яко да ми хлопа дъската, та да се сърдя на някой за подобни определения hahaha

Затрих снимката на Иванка с бебето..

# 538
Не казвай,
Скрит текст:
щото не трябва да съдите за размерите в това състояние. За какво ти е 1 кило отпусната паламарка, дето не може да се вдигне? Кръвообращението има значение и стават истински изненади от такива размери в спокойно състояние   Laughing

# 539
  • Sofia
Бен Афлек и Дженифър Гарнър отиват на черква за Великден

Общи условия

Активация на акаунт