Звездни компромати - 279 част

• 89 733
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • До морето
Вчера ми попаднаха тези снимки. Мариана Векилска ми се струва още по-слаба, браво на нея.

На Марияна браво, но какво се случва с Диана Любенова - ужасно остаряла изглежда, а и май се е позаоблила. На колко години е?

# 556
  • Once there was a Hushpuppy...
На мен от кога още ми се вижда много рязко състарена Д.Любенова Tired

Лея
, ми така де и такъв, дефектен Mr. Green бих го приела Харди, само Лени Кравитц от Костинброд да не го пипа tooth

# 557
  • София
Скрит текст:
тази жена на една от лошите сестри на Пепеляшка, точно така си я представям
А на мен ми прилича на остаряла версия на Малвина, само косата и да е синя и 100% е тя.
Еее, Бижу, Малвина е красавица по мои спомени. Тези чешки детски филми, бяха ми много любими Heart Eyes

Мисля,че Бижу визираше Малвина от Пинокио Peace
Възможно е, да, не знам защо аз обаче помня другата Peace
Не сме обсъдили тези снимки от концерта по повод 20 години телевизия ММ. Не знам защо не мога да ги слагам отделно.
Но има неузнаваеми хора - като Тони, например, а Ирина Флорин е от кръвната група на Кристи Бринкли Crazy
Липсват ми много Каризма от този период.

# 558
  • София
Ха, не мога да повярвам, че го казвам, но Харди и аз не бих го върнала. На снимките с Лео ми хареса, а и колажчето с Азис ме разсмя.  Joy На голите снимки също не му намирам някакъв дефект по отношение на интимната област. Сигурна съм, че в "горещи моменти" ситуацията се променя значително.  Blush

# 559
Би трябвало да се променя,  все пак се казва Hardy Mr. Green

# 560
  • Sofia
Цитат на: Lucy in the Sky with Diamonds link=topic=912999.msg32824387#msg32824387
Иначе други клюки от закриването:

Според всекиден си изпуснала най-голямата клюка - Алисия и Бирмата били разделени

Векилска я мернах преди седмица в предаването - отдавна не съм го гледала и ме порази - много отслабнала, със свежа прическа и вталена, черна рокля, изглеждаше много добре.

# 561
  • София
Лея, ми така де и такъв, дефектен Mr. Green бих го приела Харди, само Лени Кравитц от Костинброд да не го пипа tooth

Joy
Хъши, нали, аман от навлеци! Ние тука едвам сме се спогодили и разпределили (ей я Тонката и тя е
от групата на Шаро  Laughing), та сега и някакви чужди набези да търпим!

# 562
  • София
Ама моля ви се, предпочитам Харди пред разни Бирми и балетистчета... Джери и Джейк също не връщам. Имам сили да ги посрещна и тримката.  Joy

# 563
  • Once there was a Hushpuppy...
Ама моля ви се, предпочитам Харди пред разни Бирми и балетистчета... Джери и Джейк също не връщам. Имам сили да ги посрещна и тримката.  Joy

Heart Eyes Hug
Тонии, и ние ще ти бутнем по едно рамо, така приятелската Wink
После ще разказваме от първа ръка на кой колко му е голям, дали е гей и тн.т. пикантерии hahaha

Чакайте, сега да му оправя малко имиджа от компроматите с онова му нещо Mr. Green

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 10:56 от Hushpuppy

# 564
  • София
намесете сега и Фасбендър и пак ще изметат  Laughing

# 565
Ама моля ви се, предпочитам Харди пред разни Бирми и балетистчета... Джери и Джейк също не връщам. Имам сили да ги посрещна и тримката.  Joy

Браво на теб thumbsup, на мен само за двама едновременно ми стигат силите.  hahaha

# 566
Цитат на: Lucy in the Sky with Diamonds link=topic=912999.msg32824387#msg32824387
Иначе други клюки от закриването:

Според всекиден си изпуснала най-голямата клюка - Алисия и Бирмата били разделени

Хаха, така е, не съм клюкарила достатъчно явно. Но деколтето на Калина нямаше как да се пропусне, огромно беше, за това са прави в статията Simple Smile

# 567
тази жена на една от лошите сестри на Пепеляшка, точно така си я представям
А на мен ми прилича на остаряла версия на Малвина, само косата и да е синя и 100% е тя.
Еее, Бижу, Малвина е красавица по мои спомени. Тези чешки детски филми, бяха ми много любими Heart Eyes
Е, аз тази кукла имах предвид. Mr. Green А с тази е почти еднаква, само синята коса липсва.

# 568
  • София
Браво на теб thumbsup, на мен само за двама едновременно ми стигат силите.  hahaha
А не, на теб браво. Аз мислех да ги редувам.

# 569
  • На брега на реката
Тъкмо приключих с Legend, двойна доза Харди! ИзобщЕ изобщо не ми пречат незамаскираните снимки на достойнството му  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт