Звездни компромати - 279 част

• 89 735
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • bad@ss
Как хубаво започва новата седмица  Heart Eyes

# 541

Тази жена в средата Кремена Домусчиева ли е?
Някой знае ли другите две кои са?

Тя е, и прилича на травестит. Другите не ги знам кои са, толкова си приличат, че и мъжете им сигурно не ги различават hahaha

# 542
  • Once there was a Hushpuppy...
Ей, докато ви изчета, чак сега мога да се включа по въпроса със снимките на Стоичков и да кажа колко ме отвращават Sick Хич, не искам да му давам определения, той е успял футболист... За другите му качества или липсата на такива всеки може да си направи сметка от показаното.
Нито одобрявам лова на дивеч, нито на подобни редки животни, без никакво значение дали си известен, богат или какъвто и да е. Ако, не си го купувам месото от магазина, надали щях да ям, заколено животно пред мен Stop

Венета Х. беше много хубава преди години, опитвам се да видя това интервю, но е толкова досадно и ми оставя чувство за лъжи от нейна страна Tired

Иванка Тръмп с бебето Тиодор

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 09:41 от Hushpuppy

# 543
  • Русе/София
Мария и тя с чорапки влиза в солариума,не е само Николета.

# 544
  • София
И аз доволна от снимките на Харди Laughing

толкова сте изписали, че няма да добавя нищо, освен, че сега ми просветна на кого ми прилича тази жена - на една от лошите сестри на Пепеляшка, точно така си я представям Laughing
А Венета Харизанова ми прилича на опечен dead walker, тъпотията й преди се прощаваше по-лесно, поне беше красива жена, сега не става нито за гледане, нито за слушане Confused

# 545
А тези двете вече ги чувствам някак близки Laughing но защо едната е по пеньоар, а другата почти гола?! Crazy Иначе израженията им са... великолепни!

Ох, много е смешно, че го казваш. В събота бях на закриването на Sofia Fashion Week и близо до мен седи дамата от снимката в дясно. Аз така и се зарадвах, убедена бях че ми е близка, а изобщо не я познавам Simple Smile Simple Smile Simple Smile Беше в нещо фамозно черно-бяло. Мъжът и изглежда някакъв симпатичен добряк, не му е лесно да го мъкнат навсякъде. Ето, този уикенд са имали минимум две събития Simple Smile Иначе други клюки от закриването:

- страхотна организация, много, много красив catwalk, целия в цветя, осветление, музика, беше прекрасно, браво на организаторите.

- От дизайнерите само Валентино харесах, но аз съм пристрастна. За съжаление, българските дизайнери май не са спряли да правят рокли тип русалка с много камъни и дантели.

- сигурно бях от малкото хора, които реално гледаха ревюто. Много от хората се оглеждаха един друг и се клюкареха.

- жени калканджиева изглежда прекрасно на живо.

- велина узунова ми хареса много като модел.

# 546
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох,тая Венета Х. все едно разказва някаква вълшебна приказка, онези двете водещи я гледат, като хипнотизирани и опулени Shocked точно както и аз hahaha
Нищо не й разбирам, кой е сгрешил диагнозите, в БГ ли, в чужбина ли, на двете места ли... Whistling
То, пък бива да попаднеш на некадърни доктори ooooh!

# 547
тази жена на една от лошите сестри на Пепеляшка, точно така си я представям
А на мен ми прилича на остаряла версия на Малвина, само косата и да е синя и 100% е тя.

Венета просто си съчиняваше историята в движение... Водещите я гледаха така, защото грам не и вярваха на съшитата с бели конци измишльотина, която стана от сложна по-сложна, и така объркана, че накрая и Венета се омота в безумния си разказ.

# 548
Ох,тая Венета Х. все едно разказва някаква вълшебна приказка, онези двете водещи я гледат, като хипнотизирани и опулени Shocked точно както и аз hahaha
Нищо не й разбирам, кой е сгрешил диагнозите, в БГ ли, в чужбина ли, на двете места ли... Whistling
То, пък бива да попаднеш на некадърни доктори ooooh!

Да, ама все са най- добрите в света!!!
И във Виена, и в Гац /там ли беше, да не бъркам?/, но са най- най-.  Laughing
Аз пък друго се питам- като е била толкова зле, подута, с люспи по нея и с пулс 32, как се е докарвала със здравословната си уж визия  фотките от фитнесите?  Thinking

Шехерезада бледнее на моменти.

# 549
  • София
А на мен ми прилича на остаряла версия на Малвина, само косата и да е синя и 100% е тя.
Еее, Бижу, Малвина е красавица по мои спомени. Тези чешки детски филми, бяха ми много любими Heart Eyes

# 550
  • София
Жената с лисичия труп на рамото не я знам коя е, но това е просто върхът на простотията!  Sick

# 551
Вчера ми попаднаха тези снимки. Мариана Векилска ми се струва още по-слаба, браво на нея.

# 552
  • Варна
Еее, Бижу, Малвина е красавица по мои спомени. Тези чешки детски филми, бяха ми много любими Heart Eyes

Мисля,че Бижу визираше Малвина от Пинокио Peace

# 553
  • Варна
Мария и тя с чорапки влиза в солариума,не е само Николета.
Аз си мислех, че е с чорапки в сандалите  Mr. Green

# 554
  • София
Харди и аз мисля, че си е супер момчето, нищо му няма! Малко жени по света ще го върнат.  Mr. Green
Нашият Азисчо и той, мамин златен, се е наредил на опашката. Гладна кокошка просо сънува!  hahaha
Сам си разпространява това -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт