SUPERNATURAL: This show makes sense, I swear!

• 41 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
И аз да се включа  Peace епизода си го биваше наистина.Харесва ми това,че сериала е абсолютно свободен така да кажа.В доста сайтове чета,че има много недоволни от това,че попринцип в сериалите няма герои,които са различна сексуалност...в спн си има всичко  Hug и това много ме радва.Според мен,точно тези персонажи носят цветовете и различното в сериала.  Blush Иначе аз очаквах серия свързана с Бог/Чък и Кас и Амара...бях дори гледала някви снимки с Чък и очаквах с нетърпение епизода.Но пък и без тях си беше хубав.

Весели празници на всички  bouquet  kyllmg

# 526
# 527
Да, да.  hahaha hahaha

# 528
Оставих си за после "Hell's Angel" и изгледах направо епизода от тази седмица - "The Chitters".
Обикновен пълнежен... пардон, класически "monster of the week" епизод Mr. Green . Интересно ми беше, гадината беше необичайна, но едва ли бих гледала повторно някога. Двойката ловци бяха свежа кръв, уви, не ме ангажираха емоционално, не знам защо Rolling Eyes . Поне не загинаха, както повечето ловци, които работят с Уинчестър.
Иви, тоз Джеси верно много симпатичен. Щом прилича на миуото ти, поздравления Flutter .

Началото на сериите стана банално.
Съгласявам се неохотно.
Финалните сцени също:
- Ще спасим Кас, ще се справим с Амара.
Ъфф... Действайте вече, бе хора hahaha ! Четири епизода останаха!

# 529
Тя пък Амара щото много проблеми създава  Joy
Типична жена. Само мрънка, само обещава. Flutter

# 530
Чакайте малко, ще се развихри.  Laughing
Само да не е последния епизод и да го претупат.  Crossing Arms

# 531
И аз цял сезон я чакам Амара да се развихри. А тя кво? Осмука доста демони, малко човешки души и няколко ангела (които най ѝ харесаха, щото нали са еко, био Joy ). Още? А, да - усука се около Дийнът.
Интересна е доколкото не е баналния "голям лош", не бърза, не знаем какво точно иска, освен отмъщение и промяна на света по неин вкус. Ама много бавно се развиват нещата около нея. Добре, че е хубавица, та и прощавам засега.

# 532
  • Buffyworld
А аз да кажа, че за съжаление новият епизод не ми хареса. Очаквах  Амара, Кас , Краули, а то се оказа пак пълнеж. И то много тъп пълнеж. След почивката , очаквах наистина по- съдържателен епизод. Чудовищата ми бяха тъпи , изсмукани от пръстите, новите ловци ми бяха тъпи... абе разочарована съм. Седях по никое време по нощите  да го гледам. Добре , че бяха поне Сам и Дийн , та да украсят пейзажа. Само и единствено заради тях и Кастиел още не съм се отказала и няма и да се откажа. 

# 533

Не се сещам дали сме го пускали? Промото изглежда интересно. Rolling Eyes

# 534
"Не знаем къде е Амара/Луцифер....От дни нищо не намираме. Да работим по случай, да си свършим работата. Да излезем малко навън, ще ни дойде добре".....
Все едно и също, стана ми досадно.

Съгласявам се неохотно.
Финалните сцени също:
- Ще спасим Кас, ще се справим с Амара.
Ъфф... Действайте вече, бе хора hahaha ! Четири епизода останаха!
Simple Smile
Да, финалът също, съгласна съм.

# 535
А аз да кажа, че за съжаление новият епизод не ми хареса. Очаквах  Амара, Кас , Краули, а то се оказа пак пълнеж. И то много тъп пълнеж. След почивката , очаквах наистина по- съдържателен епизод. Чудовищата ми бяха тъпи , изсмукани от пръстите, новите ловци ми бяха тъпи... абе разочарована съм. Седях по никое време по нощите  да го гледам. Добре , че бяха поне Сам и Дийн , та да украсят пейзажа. Само и единствено заради тях и Кастиел още не съм се отказала и няма и да се откажа. 
Напълно съм съгласна за серията. След такава пауза, тази серия я приемам като подигравка.

Започвам да си мисля, че ще победят тъмнината за 5-6 серии, а след това ще възобновят враждата между Михаил и Луцифер. Ако стане така, ще е тъпо Амара цял сезон да се разкарва по улиците и нищо да не видим от нея.

# 536
Според мен Амара би била по-интересна, дори за цял следващ сезон. Има доста потенциал, стига да бъде развита добре. Все пак е сестра на Бог, какво повече, по-голямо от това може да има?
Луцифер и Михаил ги гледахме достатъчно в пети сезон Heart Eyes . Вярно, историята им не е приключила, живи са, има още какво да направят, да объркат Laughing . Но нямам против да приключим вече с тях и да минем на по-високото ниво Peace .

# 537
И според мен, тя е по-интересна и няма да ми омръзне да я гледам цял сезон. С нея спокойно могат да запълнят цял сезон, без проблеми. И аз не виждам какъв по-голям враг от нея могат да измислят. А ако и Бог се появи, ще стане още по-интересно.

# 538
Чък Шърли ще го видим още в следващия епизод.
Лично аз бих искала, ако изобщо видим Бог, то да е на самия край на сериала. И предпочитам да не помага, даже изобщо да не се меси. Изглежда обаче, че няма да стане така Rolling Eyes .

# 539
Не знам кое е по-вероятно, но има немалък шанс да стане това, което предпочиташ.
Накрая просто ще поздрави братята и ангелите. Дори може да не го покажат в човешко тяло, а като светлина или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт