SUPERNATURAL: This show makes sense, I swear!

• 41 842
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Аз пък искам Бог да се появи и да стане нещо, искам да видя участието му в сериала, а не да се появи за 5 секунди.  Peace

# 541
Супер подробни Outta Joint описания на два от последните епизода за сезона:

11.21 "All in the Family"
THE WAR CONTINUES – Amara shows Dean how she's torturing Lucifer. Worried for Castiel, Dean and Sam come up with a plan to rescue him from Amara's clutches.

11.22 "We Happy Few"
THE FINAL COUNTDOWN – Sam and Dean face their biggest challenge yet. Rowena makes her move.

# 542
Ко?
Последното?
Стига бе!

# 543
айдеее замина тя...как ще спя сега??? Какво за бога още има да става??  ooooh! вече наистина не мога да измисля какво може да е това предизвикателство.Според мен досега най-големият им проблем беше смъртта на единия от тях...според мен ще стане така,че за да умре Амара Дийн също трябва да умре... и пак ще се скарат и така накрая пак никой няма да умре и ще отворят някое още по-голямо зло и от Тъмнината...то ако вземат  такова нещо да измислят пък не знам...  Laughing
Иначе ако има нещо свързано с Бога...мммм..Според мен Бог дори да се появи ще вземат да го представят за супер слаб и няма да може да направи нищо срещу Амара...и то нормално де,нали все пак накрая нашти момчета трябва да се бият срещу нея.Въпреки това,много ми се иска Бог да излезе наистина най-силния и с един замах на ръката си да убие Тъмнината.Според така ще е най-правилно,пък и айде поне един път да има спокойствие за Сам и Дийн  Laughing ама кат гледам въобще няма да се развият нещата, по моя план 

# 544
Защо да я убива?
Аз пък много я харесвам и не ми се ще да мре.  Crossing Arms
Да я затвори или да я прати да си прави компания с Луци..... Laughing

# 545
# 546
 Joy Joy
Като коза зализан.

# 547
Сложили са му много продукти явно ,ама аз си го  Heart Eyes

# 548
Да......ти ги обичаш такива с лак и гел.  Laughing
Скрит текст:
Mr. Green

# 549
  • Вестерос
 hahaha

# 550
Нали?
Така е?
Подкрепи ме.  Whistling bowuu

# 551
А нье, по-фризирани от мен - нье Crossing Arms . Шампоан, маска, кърпа, гребен и съм готова. Нихт сешоари, дзеро стилизанти.
Всъщност кой тоз?!
Лиса, наистина ли харесваш едновременно него и половината от тексаската прелест?

# 552
Сладури.  Laughing
Тоя е от един сериал Eye Candy, нашата там припадаше по него, викахме му Флакона. bowuu

# 553
Сладък ми е  Rolling Eyes
Но защо трябваше гей да го направят. Сърцето ми се къса като вкарват такива простотии  Confused

# 554
Импалка ,да  Blush

Общи условия

Активация на акаунт