SUPERNATURAL: This show makes sense, I swear!

• 41 915
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Buffyworld
 hahaha И мен ме е откраднал отдавна. Доста отдавна той беше основното, заради което продължих да гледам сериала.  Mr. Green

# 287
  • # супернатурална #
Ми май Луцката е първият, а Кас със сигурност не е нито първи, нито последен, защото изобщо не е архангел  Laughing

Питах, питах, па се отказАх Crossing Arms .
Ш'та напляскам.

Казва се "няма да те пипна", щото това твоето си е поощрителна награда  Heart Eyes

# 288
И аз така мисля, Луци е първия архангел, т.е първия ангел.... Rolling Eyes

# 289
Малко промо снимки за 11.19 "The Chitters":

# 290
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Е, аз само си развивам теории.
Но Майкъл каза, че той е по-голям брат на Луци, когато трябваше да се бият за Апокалипсиса Simple Smile
Но може да ни изненадат и Кас да е някакво супермощно оръжие в спящ режим. Hug

Мене Миша ме открадна с първото си появяване Simple Smile

Преди това бях раздвоена между Сам и Дийн  Whistling

# 291

Но Майкъл каза, че той е по-голям брат на Луци, когато трябваше да се бият за Апокалипсиса Simple Smile
Да, в последната серия на сезона, Михаил го нарича "малки братко".

# 292
  • Buffyworld
Дими, аз също бях раздвоена между Сам и Дийн, докато не видях Кас .  Joy

Не вярвам да използват Кас като скрито оръжие. Много ще се повтори от сезона с Левиатаните, когато Кас погълна нещо и стана супер мощен злодей. Нещо друго ще трябва да измислят. Може пък и да заложат на чувствата между Дийн и Амара ???  Heart Eyes Mr. Green

# 293
О, да.
Би било интересно развитие.  Mr. Green

# 294
Описане на 11.19 "The Chitters":
SAM AND DEAN MEET A NEW PAIR OF HUNTERS – In a small town in Colorado, mysterious disappearances happen every 27 years. Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) head to the town to investigate and meet two hunters who have a personal vendetta against these once-in-a-generation monsters.

Да видим дали ще допълнят черната статистика за ловци, работили заедно с Уинчестърите Mr. Green .

# 295
Звучи интересно на всеки 27 години, звучи ми като Хейвън  Laughing само, че там историята е друга.
А изглеждаха симпатични /ловците/  да не ги трепят.  Joy

# 296
Здравейте! 55 Тази седмица няма епизод Cry но аз си гледам стари  Laughing трябва да уча по Английски че, утре имам тест book но изобщо не ми се занимава  Laughing аз четох до преди малко де  Grinning но.....  сега си гледам сериала  Laughing Милички стискайте ми палци да го взема моля Praynig Hug

И за да не е съвсем не по темата видях описанието на новия епизод .Това за  27-те години само на мен ли ми напомня за "То" на Стивън Кинг ? Thinking

Извинявайте че оспамих темата. Embarassed Peace

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 21:58 от mara70

# 297
Стискам палци за теста.  Grinning

# 298
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Стискам палци! Grinning

И малко помощ за теста:
И само за който има тест! Simple Smile Hug

# 299
mara,
И от мен ще имаш поне един чифт стиснати палци утре Hug . Сигурна съм, че ще се справиш.

Crazy

Общи условия

Активация на акаунт