Има ли рускоговорящи мами?

• 66 228
  • 796
  •   1
Отговори
# 510
Някой чувал ли е за полети до Измаил?Разбрах,че там има летище newsm78

# 511
  • Варна
Някой чувал ли е за полети до Измаил?Разбрах,че там има летище newsm78

Не съм чувала.  Rolling Eyes

Ти като станеш вече законна съпруга, нали ще можеш спокойно да си пътуваш без румънска виза до вас - от какво се притесняваш, от дългия път ли?  Thinking

# 512
Търся най-бързия начин да стигна до там smile3506

# 513
  • Варна

Е-ее, ся, по-бърз начин - я питай хората дето трябва да пътуват до Коми!  Laughing

То дори и да има самолет до Измаил (което не ми се вярва), после ще ти трябва да се предвижиш до Болград - направо търси полети до Болград.  Mr. Green

# 514
  • София

Е-ее, ся, по-бърз начин - я питай хората дето трябва да пътуват до Коми!  Laughing

Не ми говори... най-евтиния вариант за самолетн билет е 1200ЕУР(аз, скъпия и бебка), да не говорим че е от Варна  #Cussing out
Бясна съм, по-евтино ни излиза да обиколим Европа отколкото да ходим до Коми

# 515

То дори и да има самолет до Измаил (което не ми се вярва), после ще ти трябва да се предвижиш до Болград - направо търси полети до Болград.  Mr. Green

Ей,не се заяждай Crossing ArmsМного мразя да пътувам Crossing Arms

# 516
Здравейте всички!Аз съм съвсем нова, случайно намерих този форум.Аз съм от Русия и живея в България от 1991 г.Вече цяла вечност Simple SmileПонеже много от момичета активно пътуват до родните си места, имам един въпрос:дали някой пътувал до Одесса с корабче"Крымская стрела", който тръгва от Варна ?Много съм благодарна за отговор!В края на юни месяц ще пътувам до Одесса и не знам, какъв вид транспорт да избера.Пътувала съм с автобус и с влак до Киев до сега.

# 517
Искам да помоля Лилетка, понеже скоро е пътувала с комета, да ми расскаже малко по-подробно за този вид пътуване, защото е не за пренебрегване ooooh! Simple SmileМалко е неудобно ходенето до Силистра от София...Мерси предварително  bouquet

# 518
  • Варна
Света (адашки сме  Wink), здравей и добре дошла в нашата темичка!  Grinning

Ако съпругът ти е български гражданин, можеш вече да пътуваш до Одеса с автобус през Румъния без виза - писали сме аз това по-напред в темата.

Иначе с ракетата Силистра-Измаил и аз съм пътувала, за да избегна румънските визи. Принципно не е лошо, средно пътуването е ок. 6 часа, но напоследък от доста познати чувам, как ракетата по време на движение изведнъж спирала, без обяснения от екипажа и това можело да продължи с часове. Един познат така е стоял 6 часа!!!
 На мен това също ми се случи мин. есен, стояхме 2 часа, докато отстранят повредата, а с малко дете до теб това е същинско мъчение.  ooooh!

Пък и докато стигнеш от София до Силистра, оттам от Измаил до Одеса - ще ти се разкатае фамилията.  Crazy

По-добре да си изкараш румънска виза и да си пътуваш спокойничко с автобус от София до Одеса.

А ти иначе с какво се занимаваш?  Simple Smile

# 519
Привет!Ракетата уж пътува 6 часа,но както вика Киса,спират доста.Имам чувство,че пътувах вечност.А и от Силистра до София после......тегава работа.Иначе е 57евро в едната посока,а ако взимаш отиване и връщане-цената е 103евро,сега от юни са  два пъти в седмицата(понеделник и четвъртък).Но верно,ако си женена за български гражданин,а дори и да не си,направи си румънска виза и си пътувай спокойно с автобус.

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 16:19 от liletka

# 520
Ой, благодаря ви , момичета!!!Супер, че получих консултацията, значи, тоз вариант отпада напълно!

# 521
В даден момент с нищо не се занимавам, домакинствам. Simple SmileМоята приятелка сега в Киев , ние сме ходили до румънското посолство и те казаха, че като жена на европейски гражданин, може да пътува без виза, само с лична карта и легализировано свид-во за брак.Аз имам двойно гражданство, пътувах винаги без визи.Кста, а молдоване нали не искат визи ?

# 522
Аз за последно знам, че се плащаше някаква транзитна такса  newsm78 Миналата година дъщеря ми ходи с майка ми в Киев, но със самолет.

# 523
Вел, привет!Да, с самолет най-добре, ама е скъпичко SadСамо ако има чартери някакви...ние ще ходим натам с дъщеря ми, след това ще дойде и мъжът ми и става много печено финансово Simple Smile

# 524
Тогава с влак, майка ми много пъти пътува така. Но не си купува билет от касата, договаря се с кондуктора и той и издава билет, но на доста по-ниска цена.

Общи условия

Активация на акаунт