Има ли рускоговорящи мами?

• 66 204
  • 796
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Добър ден.

Макар че за мен хич не е много добър - взех си болничен за да гледам Вики. Ще откачаме заедно 2 дни.  Confused

# 691
добро утро,момичета.
лилитке,не се притеснявай,аз също написах един въпрос,так мене изкараха супер тъпа и селянка, а после ми изтриха тема.а аз само попитах за гърнето.
ама добре,че има и нормални момичета и жени,които ме зашитаваха. Hug
така че не само ти попадналана тези "всезнаещи" жени
да не ти пука.
лек ден. Laughing

# 692
 sweating Ходихме с малкия до магазина,мислих,че ще се разтопя някъде по пътя.Имам да върша сто хиляди неща,а в тая жега нещо нищо не ми се похваща.А наи-гадното е че трябва да гладя  1ironing в тая жега smile3514

# 693
  • Варна
Я зарязвай това гладене!  Laughing

Аз само сгъвам чистите дрехи и като ми потрябва някоя дрешка, вадя я от гардероба и я гладя.

# 694
Това е идея,ама нали съм с бебе  Wink

# 695
liletka ,Лошо си се нау4ила,от мен да знаеш!  Naughty Heart Eyes  Максим като се роди,вси4ко беше изпрано и изгладено...така продължи то4но 40 дена /заради натякванията/. Пак дотогава някъде и преварявах вода.
А сега с Руслан,съвсем съм го дала през просото  Crazy - само преварявам вода /в ел.кана,4е сме на бойлер/ ,а гладя само при нужда и при покупка на нови дрешки /като ги изпера преди първо обли4ане/! Така ми е  идеално! И детето расте в нормална среда  Wink ... В смисъл,не го "изнежвам" ... Blush

# 696
Еее,изгладих най-накрая.Изпотих се сто пъти.Май ще спирам и аз с това гладене,че това е егати мъката.Не ми пречи по принцип,но в тая жега не ми се глади.

# 697
  • постоянно
мамка му гладене- вчера изгладих една пералня  на бебока, днес ще гладя мои и на татко,  а вън виси още една  на бебето-вече ми писна  с това гладене #Crazy #Crazy #Crazy
.Поне добре че тук не  е като  в Бг - 40градуса иначе незнам.
След малко ще отиваме на пазар- малко да подишаме чист въздух.
Вили

# 698
Бау!Ето ме и мен,преди малко се прибрахме от провинцията,ходихме и на палатки на река в едно яко селце около Тетевен.  bouquet

Дойде ми тук тия дни една идея --а ако ще се откажа от Украинското гражданство,дали ще стане това с БГ  гражданството по-бързо? newsm78

А може и малко по-бавно да стане. Мене навремето така една госпожа от МВР-София ме прекара да се откажа от Украйнско, от Беларуско, а за всеки случай и от Руско( нищо,че не съм стъпвала в Русия, ама карай.) Убеди ме, че лицата без гражданство имат по големи преференции и получават по бързо гражданство. Е аз все още нямам такова. #2gunfire

# 699
Егати тъпото.И с какво гражданство си сега? #Crazy #Crazy

# 700
alessia ,я раздуй-раздуй,че ми стана интересно newsm78

# 701
 Hugпривет!!!!!!Има такие Hug

# 702
esli est vozmojnost davaite perepisivatnia v ISQ 244131049 budu jdat Laughing

# 703
shevchenko ,добре дошла  bouquet

# 704
Айде лека нощ от мен Hug