Има ли рускоговорящи мами?

• 66 223
  • 796
  •   1
Отговори
# 225
Маничка, ето тук намерих гатанки на руски:

Загадки #1
Загадки #2
Загадки #3
Загадки #4

bouquet

# 226
Ако  знаеш руски всичко се намира много лесно отваряш http://www.rambler.ru/ и търсиш например "Детские загадки" или каквото ти трябва.
Успех

# 227
Много блогодаря за бързия и полезен отговор!!!!  Hug

# 228
 newsm51привет на всички!има ли някой от бившият съветски съюз Hug

# 229
newsm51привет на всички!има ли някой от бившият съветски съюз Hug
Аз съм от Одесска област.
Ти си от къде?
Добре дошла Heart Eyes

# 230
  • Високо в планината на изобилието
Здравейте, аз съм  родом от Минск,Беларус и съм отскоро в този форум.От 6 години живея в България,омъжена съм за българин и имам 5годишен син.Много ми липсва родина и мамочка,но си намерих руски клуб, където се срещаме по празници с много други руски мами и си говориме само на руски.Мисля,че във всеки град може да се намери такъв.

# 231
хубаво ме подсещаш да потърся тук такъв клуб-тъкмо ще си припомня езика,че съвсем съм го забравила Embarassed

# 232
Благодарение на форума намерих много приятели които се родом от бившия съюз Hug

# 233
Дали някоя от вас има информация за руски  университети,които имат спогодби за прием на български студенти?

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 23:43 от eve-nadine

# 234
  • Варна
Дали някоя от вас има информация за руски  университети,които имат спогодби за прием на български студенти?

Дали в руското консулство не знаят нещо по въпроса?  Thinking

# 235
В консулството във Варна не знаят,но ми казаха,че ако имам познат в посолството в София.могат да ми кажат. Но аз нямам,така че...трябва от някъде другаде да се докопам до информация

# 236
  • Варна
В консулството във Варна не знаят,но ми казаха,че ако имам познат в посолството в София.могат да ми кажат. Но аз нямам,така че...трябва от някъде другаде да се докопам до информация

Питай в този форум, може пък някой нещо да знае: http://forum.aboutbulgaria.biz/

# 237
Здравейте! Аз съм от Беларус, Минск. Живея в България от 2004 година. Имам дъщеричка Маргаритка на 2г. и 3 мес. Повече за мен в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106023.0
поздрави на всички   bouquet

# 238
  • София; Дружбето
Имало и за рускоговорящи мами Simple Smile Кул Crazy Аз съм на половина рускиня и работата ми е свързана с преводи , така че си тренирам езика всеки ден Simple Smile

# 239
  • Пловдив
Привет момичета! 
Септември месец ще ни идва на гости наш приятел, който си живее в Израел. Ще ни гостува с половинката си, която била украинка. Поглеждайки вашата тема, си помислих, че може да ми дадете съвет за нещо типично за украинците като ястие, обичай или просто някаква порядка, за да зарадваме момичето по този начин. Не я познаваме и затова няма как да знам повече за нея, но съм сигурна, че ще се зарадва ако я изненадаме с нещо специално за нея. Помагайте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт