Осми клас - тема 74

• 75 587
  • 788
  •   1
Отговори
# 180
  • ГОре на черешата...
Мина нашата РС, толкова е хубаво да чуваш само положителни неща за целия клас, дано останат така сплотени, умни и амбициозни до края Peace.
Нашите ще ходят на двудневна екскурзия в края на юни, ако успеят да уточнят маршрута де, че теглят в различни посоки Laughing. Иначе - абсурд по български - в двора на училището им строят...жилищен блок Shocked. Общинска била земята, някога някой си я бил продал Twisted Evil...
Скрит текст:
И нещо в скрит текст - пазете децата си, обичайте ги, говорете с тях, бъдете до тях...тази нощ безвреме си отиде един млад, 16-годишен живот, отнет по най-страшен начин, от ревност уж - познаваме косвено момичето, беше в градината на Калоян, от квартала ни е и ми е толкова тежко и мъчно, че и лошо да бяха говорили на РС щеше да ми е все тая Sad...

# 181
  • sf
Ама много ми е интересно кой ще си купи жилище там  Joy

# 182
  • ГОре на черешата...
На мен също...както учат на смени да ти врякат от 7 до 7 на главата ooooh!...

# 183
Защо, в двора на детската на сина ми построиха кооперация...то квартала е доста желан и скъп, та нищо не ме учудва вече

# 184
  • sf
Е колкото и скъп и желан да е, мерси да имам няколко стотин ученици под прозореца си  Joy

# 185
Днес е подал заявление за втори език. Наредил ги е руски, испански, немски. Да видим кога ще се разбере дали ще попадне в №1 или въобще къде. Уж щяло да има и трите езика, независимо от броя желаещи, да видим.
Г-жата от старото у-ще по немски успя много качествено да го отврати от езика. На края на учебната година му беше пожелала да не се записва на немски, за да не тормози учителите с присъствието си. И той изпълнява прилежно. Mr. Green

# 186
  • нейде там, където ....
При нас желанията за езици са испански, руски, немски ... мислех, че ще са в обратен ред.  newsm78 Уважих желанието му, но казах, че най-вероятно си е спечелил интензивен курс по немски извън училище в 11-12 клас  Laughing

# 187
  • Sofia
Щерката е решила: испански, немски, руски.
Аз пък си мисля, че трябваше да си поддържа руския, ама..

jd, ако иска да научи немски, така или иначе няма да стане с два часа седмично. Няма да се разминете с допълнителното обучение.

# 188
  • Варна
Попълнихме заявлението за СИП-а. Значи догодина девойката ще учи английски, немски и корейски.
Ако изскочи и руски като допълнителен език и има възможност и за него-идеално.

Тя стана една манджа от езици.  Mr. Green

# 189
При нас езиците са ясни още при приема - немски и руски.  Изборът ни е бил при приема. Няма лошо, но не знам дали ще се справи моят син да си доучва и английския. Тази година реших да не го товаря допълнително с английски. През есента ще трябва да продължи. Да не стане наистина манджа езици Wink

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 20:28 от Trol4eto

# 190
  • Варна
Какви са тези СИП-ове и езици? Аз пак не знам за какво си говорите. Embarassed

# 191
  • Варна
Какви са тези СИП-ове и езици? Аз пак не знам за какво си говорите. Embarassed
За нашата паралелка английския и немският са задъжителните езици за догодина.
Корейският е пълна изненада за нас, от вчера. Явно СИП-ът ще е за първи път. Днес моята е ходила да си вземе заявлението и утре го подава.
Ох, "мамо, чакай сега да ти напиша името ми на корейски".  Joy

Идея си нямам дали ще си струва, но девойката е щастлива от предоставената възможност. Отзиви-догодина.

# 192
  • Пловдив
В нашето ОМГ имаше миналата година курс по китайски, но тази година нещо не го предложиха на осмокласниците. Сигурно имат проблеми с кадрите. Иначе девойката щеше да е първа в списъка.  Laughing
Не съм я питала дали са попълвали заявления за втория език.

Утре е на първа акция с БЧК. Ще боядисват яйца с деца в една църква.
В петък пак ще събират пари по църквите. Карат смени по 4 часа. Тя се е записала за смяната преди обяд. После смятала да меси козунак.  Shocked

# 193
Моята днес омеси 4 броя. Миналата също меси.  Стават й страхотни.

# 194
Ехе, какви момичета има! Козунаци месят. А аз още се чудя да се пробвам ли?

Общи условия

Активация на акаунт