Осми клас - тема 74

• 75 542
  • 788
  •   1
Отговори
# 195
Браво на девойките, умни, красиви и сръчни Grinning

# 196
  • Варна
Ехе, какви момичета има! Козунаци месят. А аз още се чудя да се пробвам ли?
Аз се записах в близката фурна за козунаци.  Laughing

Дунди, то и при нас имаше курсове към гимназията, платени, съботно-неделни. Ама в осми клас не ни се занимава с извънучебна дейност.  Whistling

Моята тези дни констатира, че догодина ще имат още толкова предмети.  Sunglasses Сега нали имат само няколко.
Догодина ще има отрезвяване, струва ми се. И немски.  Shocked

# 197
  • Варна
Нашата мома се е метнала на баща си. В кухнята влиза само да се наяде. Wink
Яйца и козунаци в събота ще правя.

Платих втората вноска за екскурзията. Удължават я с един ден, стават 9 нощувки и първия им преход няма да е Варна-Будапеща а Варна- Белград. Това е добре, първия вариант го пътувахме миналото лято с кола, много път е. Будапеща-София е ок, но после до Варна ми се стори вечност.

Питах я за СИП и т.н. каза, че нищо такова не се случва в техния клас.

# 198
  • Пловдив
О, хвалбите после. Чакайте първо да запретне ръкави, току виж се откаже в последния момент.  Simple Smile Че то мерак има, ама ...
Днес са с часове по 15 мин. и намалени междучасия. Ще свършат 6-ти час към 9 и 30. За какво ги вдигнаха от леглата толкова рано тази сутрин, не мога да си обясня. Да си ги бяха извикали, както всички други, направо на концерта. Тя моята ще го пропусне де.
Но пък са им върнали последната контролна по МАТ на ъгли в окръжност. Току що се похвали с 5,75. Без да съм я видяла да решава задачи. Казах й, че вече ще яде бой, профилактично.  Mr. Green

# 199
Нашите деца днес нямат часове. Ще представят проекти всички 8-ми класове - 3 немски и 2 френски паралелки. Това ще е от 9 часа до обяд. После са свободни да празнуват почиват и т.н. Тия часове по 15 мин. за какво са, dundi73? Намален час за мен е от 40 мин. на 30. Но това стига да се предаде урок или да се упражнява - едно от двете.  В старото ни училище нямаше практика да се намаляват часове поради празници, ваканции и т.н.Учи се до последно. В сегашното се случва понякога, но рядко и то не драстично намаление, което смятам за по- нормално.
Хубав ден и хубави празници на всички!

ПП. Купих козунаци, отказах се да меся. В моето семейство само аз ги обичам. Никой друг не би ги оценил. Затова реших, че не си струва усилието.

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 09:06 от Trol4eto

# 200
  • Пловдив
Trol4eto, и аз това се питам. Днес 12 клас били с нормални часове, 8 клас - с намалени, всички останали няма да учат, а ще ходят направо на концерта за деня на таланта. И на мен не ми е ясна тази тактика. Могат да вземат нещо по английски, там се събират 45 мин., но всичко друго е отбиване на номер.  newsm78

# 201
При нас блоковете са намалени на 60 минути, но не знам колко ще учат...

# 202
  • София
Няма намалени часове при моя. Учат си както всеки учебен ден.
За езиците - догодина ще е руски. Няма друг избор.

# 203
  • София
И нашите си учат нормално без намалени часове. За езиците догодина зависи дали ще влезе в лайстунг. Ако влезе ще учи задължително английски, а ако не, може да избира между руски и  английски. Peace
Вчера бяха на театър с класа след училище и беше казал, че ще го докарат, но накрая изгубил съучениците, които щяха да го прибират и ми настръхна косите, като се прибра сам в 23ч. Rolling Eyes Добре, че центъра е оживен, но все пак..

# 204
  • София
Щерката днес са с 3 намалени часа. Детето на класната им е болно и класа им е разформирован по другите паралелки. Тя се оказала сама в последната паралелка и реве, че не издържа. "Пропаднал" бил тоя клас и какво ли не.

# 205
Да почерпя за порасналата щерка, тази седмица стана 15:

# 206
Честит празник на девойката.Много здраве,късмет и успех във всичко,което се захване.
У нас всички се размазват от мързел,чак ме хваща шубе ,че после ще ни излезе през носа.
Хубави празници момичета.

# 207
И ние мързелуваме, имахме нужда от почивка. Някакви дебати на английски правиха нашите, моята сума ти време се готви, спечели го, сега ще ходи на седващ кръг.
Оценки ужас, като отсъства по болест, веднага й пада успехът - пишат им оценки за участие в час, съответно на нея нули, да видим как ще ги оправя. Заради 3 дни отсъствие по болест (с медиц.бележка), успехът й по ФВС падна от 6 на 5 само поради тази причина, че не е била в час.  Crazy

# 208
  • Варна
Честито! Да ти е жива и здрава!

# 209
Благодаря много!
Не знам вашите девойки как са, моята нон-стоп говори по телефона. Какво толкова има да си говорят, недоумявам.

Общи условия

Активация на акаунт