Осми клас - тема 74

• 75 518
  • 788
  •   1
Отговори
# 210
  • ГОре на черешата...
Честита ти пораснала девойка, Луси bouquet! Да е успяваща и щастлива!

# 211
  • Пловдив
*LUCY*, жива и здрава и все така успешна да е девойката.

Много странна схема на оценяване в АК. "Наказваш" някого, защото е бил болен.  newsm78 Това не е реално оценяване, а чисто издевателство над децата. Значи е по-добре да си в училище и да изпозаразиш останалите /в случай на грип примерно/, да си докараш усложнение, отколкото да си постоиш вкъщи 3 дни и да съхраниш собственото си здраве и това на останалите. Щото щели да ти пишат нули...

# 212
*LUCY* да ти е жива и здрава дъщеричката bouquet

Днес тийна и брат му по търчаха сериозно след едно хвърчило, страхотна игра направиха, обещаха, че малко ще поучат днес ама ще видим.

# 213
  • Варна
*LUCY*, честита радост и от мен!  Heart Eyes Да е здрава девойката и да успява с лекота!
Flash, и нашата екскурзия я удължиха с един ден. На тръгване ще преспят първо в Белград и ще имат време да разгледат и там.

Понеделник учебен ден ли е?

# 214
  • Пловдив
 Стейси Грей, понеделник е официален почивен ден.  Peace
Следващата седмица е къса - 3 дни само. После на 14 /събота/ ще работим.

# 215
  • Варна
Благодаря, Дунди!

Вашите момичета гримират ли се? Моята засега само гланц на устните слага. Мисля, че ѝ е време полека лека да се учи да се гримира. Леко и дискретно, разбира се.  Grinning Те са една група приятелки, дето ни една не се гримира, дори леко. Пък около тях момичетата сякаш вече са специалистки. Да не ме разберете погрешно, ей, нямам предвид намацотване. И нямам предвид да ходят така на училище.
Аз на нейната възраст си слагах вече спирала, молив, червило.  Confused

# 216
Благодаря!
Моята се мацоти, само й се карам. Тя няма никаква нужда от гримове, но кой чува.

# 217
  • Пловдив
Има време за гримиране. За какво им е грим на тази възраст, че не ми е ясно? Да не говорим, че вечер се иска хубаво почистване на лицето. А мързелът си е мързел.
Аз грим не слагам. И на девойката не разрешавам.  Peace
Да не говорим и за това, че борбата с акнето продължава.

# 218
  • Варна
Някак ми се иска полека -лека да се научи да се гримира, а не някой ден да реши и да се нацапоти.  Laughing
Все пак трябва опит.  Mr. Green Проверявам да не сме изостанали.
Между другото и аз в последните години много рядко се гримирам.

Скоро ни беше на гости приятелско семейство. Дъщеря им ще е абитуриентка тази година. Помнех я като девойче с акне, а сега кожата ѝ светеше-гладка и красива. Моята се обнадежди, че тези неволи все някога свършват.
Отложихме дерматолога, че в момента утихна акнето. Но ще видим, може и да се обадя за един преглед.  Confused
При детето е на периоди. Confused

# 219
  • Варна
Луси, честит рожден ден да момичето ти! Да ти е здрава и щастлива и все така амбициозна! bouquet

Моята не се гримира. Гледа много клипове в нета и май и се щеше да пробва. Аз я разубеждавам, още повече, че тя не говори за спирала и червило а за стабилно мацотене на кожата. Naughty

Преди седмица съвсем инцидентно бяхме заедно с лекарка, дерматолог от ВМА София. Та се случи импровизиран преглед. Обясни и какво и защо се случва с кожата и. Препоръча с какво да контролира проблема/ антибиотик когато има възпаления, почистващи мазила/. Посъветва я да не посещава козметик поне до 19г възраст. Грим - без никакви бази, фонове и т.н. . Само очи и устни. То колко ли трябва на едно младо лице.

Към момента обаче няма дори спирала. Гланц за устни си купува понякога но не съм забелязала да ползва.

Днес боядиса яйцата. Simple Smile
Излизахме малко уж на разходка, но в крайна сметка минахме на бързо през единия МОЛ, че си беше харесала едно яке и бързахме да се приберем, че имала да учи.  Rolling Eyes

# 220
Христос Возкресе!
Живи и здрави всички, с лекота всичко да стигнете!

# 221
  • Пловдив
Моята днес си спести ходенето на Празника на училището. Не било задължително.  ooooh! Добави си още един почивен ден. Много се е изморила.
Имат проект по МАТ. Индивидуален. Всеки е получил по 4 задачи, на листа пише класа и номера. Трябва да ги предадат решени на лист А4 в понеделник между 13,15 и 13,30. Който не се съобрази с този период от 15 мин., ще получи на проекта си максимум Добър 4,00.  Mr. Green

Приятни почивни дни. То в това мрачно време човек може само да се наспи едно хубаво.

# 222
Приятни почивни дни. То в това мрачно време човек може само да се наспи едно хубаво.

Добра идея, само дето утре в ранни зори трябва да скачаме и да се изпращаме по гари и стадиони - моите заминават за Шумен на мат. турнир.
Щерката я избрали да представя класа на някакъв дебат, даже не знам на каква тема, но ще е пред учители, родители и ученици в АК и много се е спекла.  Laughing

# 223
Моят не отиде защото нямали класна, без нея не можело.
Уплътни си времето с разходка до Руската и главната.

# 224
  • София
Имали един блок и то с намалено времетраене. Обади ми се, че отивал с класа да се мотае.
Уф, явно днес кучето ще е моя грижа.
Само се чудя като мине този почивен май как ще влезе в ритъм.

Общи условия

Активация на акаунт