Осми клас - тема 74

• 75 509
  • 788
  •   1
Отговори
# 225
  • нейде там, където ....
На мен ми се струва, че ще влязат направо във ваканционен ритъм, само да минат класните по БЕЛ и математика  Grinning

# 226
  • София
Моята щерка днес си имаше нормални часове. Прибра се и легна, като преди това ми писа по вайбъра "Събуди ме към 5".  Laughing

# 227
А моята има класно на 19, а гледам сега че го обявили за неучебен ден....аман...

# 228
  • Пловдив
Само се чудя като мине този почивен май как ще влезе в ритъм.

В интерес на истината и аз се чудя.  Thinking И клоня към "никак".  #Crazy Както са го подкарали, ще излязат от ритъм, и не виждам как ще си седнат на за.....те точно през юни и 35 С в Пловдив, когато хората са изкарали вече по едно море. Моят скита цял ден, ей сега се прибра...

# 229
AlexaS за класни нещо чула ли си?
Много ми е трудна комуникацията тези дни с тийна Simple Smile

# 230
  • Пловдив
Класните май са другия месец. По математика съм сигурна. (ако не се лъжа на 7-ми)
На мен да не мислиш, че ми е лесно  hahaha. Лайквам снимки във фейсбук   Joy и поне научавам къде е...понякога някой sms. И като си помисля, че ще става все по-зле  ooooh!.

# 231
  • Пловдив
То класните ОК, но на 20 юни имат НВО по езика ... поне ще са на училище първа смяна през юни.
охлювчето, при нас класната по БЕЛ е другата седмица, на 11.05, а тази по МАТ - на 30.05

девойката е изкарала 5 на контролна по физика и то на задачи. Брей, брей, можело значи.  Laughing

# 232
  • Варна
Класно по БЕЛ правиха още преди две седмици. Резултат обаче не ми е казал, той сигурно не е за казване.

# 233
За НВО знам и уж се прави нещо по въпроса но  по БЕЛ .....
Аз толкова много работа имах тези седмици, че съм ги зарязала кой каквото иска да прави.

# 234
Да почерпя днес за порасналото ми момче:

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 11:08 от охлювчетоо

# 235
Да почерпя днес за порасналото ми момче:

happy bd

# 236
Честит празник на рожденици и именици! Да са ви живи и здрави!

# 237
  • ГОре на черешата...
Охлювче, честит ти рожденик - да е здрав, успяващ и щастлив bouquet!
Честит празник на именниците bouquet!

# 238
Благодаря, момичета bouquet

# 239
Честит празник на рожденици и именици! Да са ви живи и здрави!

Присъединявам се към поздравленията! Весело изкарване на празника!

Общи условия

Активация на акаунт