Осми клас - тема 74

• 75 497
  • 788
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Честит рожден ден на момчето ти Охлювче! Да е здрав и щастлив му желая! bouquet

Да са здрави и обичани и всички именици които празнуват днес! bouquet
Моя Георги също ще почерпи, нищо, че хората около него едва ли ще разберат този празник:-) Доброволец е на Деца на Балканите и работи с деца в неравностойно положение в Лисабон. Избрал си е и подарък Simple Smile
Скрит текст:
Това е от страницата му във фб Simple Smile
Здравейте, добри хора.
Първо искам да пожелая честит имен ден на мен и всички именници! Живи, здрави и късмет за напред! smile emoticon
Та сега по същество: Участвам в онлайн конкурс за най-добро кратко видео на тема "my EVS experience". За съжаление, конкурсът е започнал на 1 април, а аз се включвам днес с последния влак, нооо важното е, че съм в играта! Финалът е на 15 май, като ТОП 4 видеа с най- много like-ове печелят weekend за 2ма в Барселона!
Моля всеки, който е достигнал до тук с четенето на описанието, да отвори видеото по-долу и да ми направи един мъничък подарък за Гергьовден, като гласува за него! smile emoticon Всичко, което трябва да направите е да натиснете бутона fb like под видеото и след това още 1 път like, за да потвърдите, че го харесва реален човек. Благодаря предварително! smile emoticon
Весело изкарване
http://www.eyca.org/evs-awards/video.php/30

# 241
Готово, има лайк от мен! Да е жив и здрав, и дано спечели!

# 242
И от мен и честито на празнуващите

# 243
И детето го хареса, че аз съм извън фейсбук.

# 244
  • Варна
Simple Smile Мерси момичета!
Спокойни почивни дни и дано се покаже слънце вече! bouquet

# 245
  • Sofia
Честит да ти е рожденика, охлювче! Да е здрав и успешен!

Flash,
Хубаво видео, харесах го ( не само във фейса). Върна ми спомените за Лисабон, прекрасен град!

# 246
  • Пловдив
Честит празник на синовете ви, дами!!! 

охлювчетоо, Flash*   Hug  Да са ви живи и здрави и да се гордеете с тях!

И ние харесахме видеото. А може ли да го споделим?

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 21:12 от AlexaS

# 247
Благодаря, момичета bouquet

Да са живи и здрави всички именници!

Колкото повече расте, толкова повече става копие на баща си Simple Smile във всяко едно отношение, на РС един от учителите казал на баща му, че няма нужда да пита на кой ученик е родител Simple Smile.
Аз не виждам, чак такава прилика, ама явно не разбирам Joy

# 248
  • Варна
AlexaS, разбира се, че може. Благодаря.

Tari Tasartir, надявам се и ние да останем с хубави впечатления. В края на месеца ще сме там за една седмица, купих билети за самолет да идем и до Порто за един ден. Георги много харесва града, постоянно ми снима ту стара сграда, ту някакви шарени плочки, залези, изгреви Simple Smile)) Като този залез
Скрит текст:
с този надпис
Sunset over Sintra. Am I the only one who sees it as a big, little blurred kiss?! Like those u find on a paper note next to ur bed, when u wake up after a crazy night, but the girl's already gone  xaxa

Оспамих темата.  Blush

# 249
  • нейде там, където ....
Да са ни живи и здрави именниците и рожденника! Весел празник!  bouquet

# 250
  • Sofia
И до Синтра да идете тогава! Разкошно е!

# 251
  • София
Честито на всички именници и от мен! Моят съпруг и той е в отбора на празнуващите Simple Smile

Флаш, едно лайк и от мен на видеото. Много любим град ми е Лисабон. Ако можете наистина прескочете и до Синтра, като там идете не само на Двореца "Пеня", а и на "Кинта де Регалейра" - много е впечатляващо. В Порто не съм била, но всички казват, че било много хубаво.

# 252
  • столицата
Харесване и от мен Laughing
Ама много красиво е там!. Ще го добавя в плановете си.

# 253
  • Варна
Честито и от мен !
Има лайк Simple Smile

# 254
  • Варна
Изкарахме много приятен Гергьовден. 10 часа празнуване беше.  Crazy  На следващия ден-семеен празник.  Laughing Следват рожден ден на племеник, юбилей на близък и абитуриентска. До юли месец не приемам празнувания.   hahaha Тогава пък са рождените ни дни в семейството.
Честито на рожденика на охлювчето и на имениците!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт