Осми клас - тема 74

• 75 488
  • 788
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Изкарахме много приятен Гергьовден. 10 часа празнуване беше.  Crazy
И ние така.
Утре дали ще трябва да ходят до училище децата? Концертът нали е довечера или нещо не съм разбрала newsm78

# 256
  • Варна
Тази вечер е концерта, във ФК. Моята още не се е прибрала.

Нямало да ходи утре. Ако се прибере с друго инфо, ще напиша.

# 257
  • Варна
Къде няма да ходи? На училище ли?
И моята не се е прибрала все още от концерта. Днес са им върнали класното по БЕЛ. Има 4,66 и е искала обяснение от любимия си преподавател. Mr. Green Държала на обосновка за оценката и май е казала повече от необходимото от това което чух по телефона. Баща и каза - остави я да се бори. То няма и как да я контролирам какви ги върши и говори, да видим докъде ще я докара. Thinking

# 258
  • Варна
Да, утре им е свободен ден.  Crazy

Хах, ходих да прибирам две заблудени из Морската градина девойки.  Laughing  Нямаше как да ги оставя да излязат на подходяща спирка, че стана тъмно.

# 259
  • Пловдив
Днес искам да ви покажа как изглеждат 300 хористи, събрани на едно място, за да изпеят заедно "Върви, народе възродени" в центъра на Пловдив.
Прекрасна инициатива и атмосфера.

# 260
  • Пловдив
   Дунди,наистина беше много красиво и вдъхновяващо.Ти сигурно гледаш дъщеря си на първите редове,а аз се радвах на съпруга си ,който е от последните-ветераните Sunglasses

# 261
  • Пловдив
  Дунди,наистина беше много красиво и вдъхновяващо.Ти сигурно гледаш дъщеря си на първите редове,а аз се радвах на съпруга си ,който е от последните-ветераните Sunglasses

Моята пее в "Евмолпея" и са точно вдясно над хора на момчетата и под хора на Ансамбъл "Тракия", с червени туники и венци на главите.  Peace

# 262
  • Пловдив
Така представено чрез различните ансамбли и низ от поколения е много затрогващо. Браво! Винаги се радвам на подобни инициативи.

# 263
Много са хубави dundi Simple Smile

Аз чакам малкия да се върне от зелено училище и да говоря с г-жата за това сливане на училища.
Дано не се наложи да сменяме училище догодина.
Тийна изобщо не го поглеждам, то няма и смисъл, уж не бяха правили тест на окръжности а г-жата ги върнала тази седмица, добре, че поне се е справил. Не чул, че съм питала за окръжности. Защо ли да ме чува Simple Smile
Ризите от униформата са му къси, ще звъня да питам кога мога ли да поръчам нови, защото като го записвахме казаха, че само две можем да закупим.

# 264
  • София
В събота е концертът на Енрике Иглесиас. Казах на сина ми, че има 4 билета. Да си намери двама приятели и родител на един от тях, за да отидат. Той каза с кои деца и кой родител ще ходят, а после щели да спят у момчето, което ще е с майка си. Познавам всички и се чувствах спокойна.
Тази вечер ми звънна майката на третото момче, за да се увери, че синът й ще спи у нас. А аз се шокирах, защото мен и ММ няма да ни има вкъщи.
В крайна сметка се оказа, че момчето, у което ще спят преди месец-два се е напил така, че е стигнал до Пирогов. И естествено у мен се появи притеснение, че синковецът може да ме лъже.

В крайна сметка майката потвърди, че ще е с тях през цялото време и няма да има алкохол, цигари и т.н. Ще спят и тримата тийнейджъри у тях.

Изводът ми е, че тези проблеми вече са налице. Дано го удържа далече от алкохол, тютюн и дрога.

# 265
  • Варна
Хористите са много впечатляващи.

Змия не знам как можем да опазим децата си от тези залитания., трудно е. Аз също се притеснявам.сно

Днес ще изпращат абитуриентите и ще учат от по-късно.  Simple Smile

# 266
  • Sofia
И нашите изпращат випуск 2016.
Започнаха с класните - вчера беше по БЕЛ. Математиката е през юни.

# 267
Тари, моят ми разправя, че техният клас ще прави класното по БЕЛ след 24.05, на "преди да се родя и след смъртта ми".  Изненадана съм, че вашите са го правили вече. Дали нещо не ме мотае синковецът? /Не помня името на учителката им по БЕЛ Embarassed, може ако е различна, да има изместване в датите?/

# 268
  • Пловдив
ra2, само едно произведение ли? Нашите трябваше да се готвят по 4. На моята й се е паднала тема върху "В един есенен ден по шосето". Написала 2 страници  ooooh! Малко, но пък било от сърце.

охлювчетоо, контролната за окръжностите мина отдавна. А проект имат ли? Я го питай, да не е забравил и този факт. 4 задачи с подробно разписване на лист А4 с името, класа и номера. Нашите го предадоха в понеделник. 

# 269
Ами така ми е казал. Още едно подозрение, че "има нещо гнило в Дания".

Общи условия

Активация на акаунт