Осми клас - тема 74

• 75 477
  • 788
  •   1
Отговори
# 270
  • нейде там, където ....
При нас не им били казвали конкретни автори и произведения - само всичко учено втория срок. Прочете го на вентилатор, после - не му стигнало времето на класното. Както и на последното контролно по математика  Twisted Evil Не му се отразява добре втората смяна.

# 271
На никого не се отразява добре втората смяна. Вечер в 18:00 часа не са адекватни. Сутрин спят повечко и времето е кът. На нашите им остана само класното по математика.

# 272
И нашите ще изпращат 12-класиците днес, затова днес ще учат сутринта. Особено е развълнувана, защото има няколко приятелчета 12 клас. Класното по БЕЛ вече мина, а по МАТ предстои другата седмица. Амбицирала се е да коди за пролетните и даже си е спряла Фейсбука да не я разсейва. За лятото е решила да учи немски (досега е учила само английски и руски) и се е записала на 2 поднива за начинаещи тийнове в Гьоте + един курс по С++ в Софтуни.

# 273
dundi, нямали проект, те да не били от СП, че да имат. Това беше отговора.
Но както ти казах те и тест на окръжности не бяха правили!

# 274
  • Пловдив
dundi, нямали проект, те да не били от СП, че да имат. Това беше отговора.
Но както ти казах те и тест на окръжности не бяха правили!

Е, освен СП и още три паралелки с АЕ май са отнесли проект или поне така си мисля.
Освен ФЕ да са помилвани. Знам ли. Учителите им са различни.

# 275
  • Пловдив
Кога ще изпращат дванадесетокласниците в ОМГ-то?   dundi73 ??? (не може да не знаеш)

# 276
  • Пловдив
Кога ще изпращат дванадесетокласниците в ОМГ-то?   dundi73 ??? (не може да не знаеш)

хи хи хи, ами не знам. На сайта няма нищо. А моята е над тези неща. Нея я вълнуват други работи в момента.
25.05 е обявен днес официално за неучебен ден. Ами да бяха обявили за неучебен целия месец май.
Тъкмо моята ще изпусне един ден по-малко от училище.

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 10:41 от dundi73

# 277
И "г" клас го нямали а те били с нашата госпожа.
Но явно е чул за проекта Simple Smile

# 278
  • Sofia
ra2, Кайкова е по БЕЛ. Може и да са различни.
Трябва да я забранят втора смяна! Не мога да съм категорична, но мисля, че само в БГ го има това чудо!

# 279
  • Пловдив
Tari Tasartir, мдаааа. По белия свят са на училище по цял ден.  Laughing

# 280
Името Кайкова ми е тотално неизвестно, май наистина са с  друг преподавател.

# 281
  • Sofia
Tari Tasartir, мдаааа. По белия свят са на училище по цял ден.  Laughing
Целият ден обикновено приключва в 15:00, което е нещо тотално различно.
Не случайно работното време на 90% от работещите започва между 7:30 и 9:00.
Издевателство над децата е изместването на естествения порядък на дейности през денонощието.

# 282
  • Пловдив
Е, и ние сме учили на смени, та и в събота. Като гледам, не съм получовек.
Ако са на една смяна, в големите градове ще трябва спешно да се строят нови училища.  Peace

# 283
  • София
Училището на моя син дели сградата с основно училище. Силно се надявам, когато малките приключат в края на май, осмокласниците да преминат първа смяна.

# 284
  • Пловдив
Училището на моя син дели сградата с основно училище. Силно се надявам, когато малките приключат в края на май, осмокласниците да преминат първа смяна.

Те на срок ли се сменят или всеки месец. При нас този месец са втора смяна, но другия ще са си първа.
В замяна на това пък 9-10-11 клас ще са втора ... целия юни.

И нашите са с едно ОУ в една сграда, но всяко училище си има негови си стаи и не ползва стаите на другото.

Общи условия

Активация на акаунт