Осми клас - тема 74

• 75 476
  • 788
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Майската ваканция се увеличава с още 1 ден и стават 8 дни почивка - 25-ти май е обявен за неучебен със заповед на министър Кунева http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=1759

# 286
  • София
Една позната ме попита дали знам защо 19ти е неучебен ден. Не съм питала Дияна дали ще учат на 19ти. Дребният няма да учи.
Гледах, че на 18ти и 20ти са ДЗИта и НВО.

# 287
  • Пловдив
Една позната ме попита дали знам защо 19ти е неучебен ден. Не съм питала Дияна дали ще учат на 19ти. Дребният няма да учи.
Гледах, че на 18ти и 20ти са ДЗИта и НВО.

19 ти е обявен за спортен празник във всички училища. Т.е. би трябвало да е неучебен, но да е присъствен.

# 288
  • София
Дунди, не се сменят всеки месец, а карат по цял срок.
За 19 май не съм чувала да е неучебен.

# 289
  • Пловдив
Дунди, не се сменят всеки месец, а карат по цял срок.
За 19 май не съм чувала да е неучебен.

Има заповед на министъра от миналата седмица, мисля.
А от днес има заповед и за 25 май - неучебен ден.

# 290
# 291
Много са доволни децата. Такова ваканционно настроение цари. 25.05 винаги е бил работен, но неучебен - всяка година завиждам на детето  Laughing. А за 19.05 синът ми каза, че са дали почивка, защото има рожден ден.

# 292
19-ти е неучебен, но присъствен ден.

# 293
  • София
Моята щерка легна да спи и забравих да я питам.
Синът ми ще ги водят в детски клуб.

# 294
Моят какъвто е спортист със сигурност ще си измисли някое друга занимание.

# 295
  • Варна
Изпратили днес нашите абитуриенти под дъжда на двора, със съкратена програма.
Някои деца измрънкали как така не се следят прогнозите за времето за такива мероприятия.  Grinning

# 296
  • Варна
Някои деца измрънкали как така не се следят прогнозите за времето за такива мероприятия.  Grinning
Те метеролозите от днес за вчера не познават, как  да планира училището за две седмици напред.

# 297
  • Варна
Някои деца измрънкали как така не се следят прогнозите за времето за такива мероприятия.  Grinning
Те метеролозите от днес за вчера не познават, как  да планира училището за две седмици напред.
Не знам.  Laughing
Може би такива мероприятия, по това време, трябва да имат вариант на закрито.

# 298
  • Пловдив
Кога ще изпращат дванадесетокласниците в ОМГ-то?   dundi73 ??? (не може да не знаеш)

хи хи хи, ами не знам. На сайта няма нищо. А моята е над тези неща. Нея я вълнуват други работи в момента.

В понеделник ще са.  Сега попитах за стотен път тийна.

Само дето не си платих в зелено за "тъй ценната" информация. Не знам за вас, но аз вече преди да попитам нещо се чудя да се хабя ли, да не се ли...че или няма отговор, или само ме поглежда изпод вежди и почти знам какво си мисли  Whistling.

# 299
  • София
Нашите ще минат скоро първа смяна, такава била практиката.

На 17 май е денят на спорта. В училищата на вашите деца ще се организира ли нещо?
В нашето училище ще има открит урок по волейбол с участието на големи имена от близкото минало - Димо Тонев, Евгени Иванов - Пушката, Тони Зетова, Найден Найденов. В 91 НЕГ ще има открит урок по футбол, в английската ще има баскетбол и в някакво мангалско училище ще има бокс.

Общи условия

Активация на акаунт