Осми клас - тема 74

• 75 475
  • 788
  •   1
Отговори
# 300
В 91 НЕГ ще има открит урок по футбол, в английската ще има баскетбол и в някакво мангалско училище ще има бокс.
Какво е мангалско училище?

# 301
  • София
Циганско училище Mr. Green
Училище, в което огромната част от учениците са цигани. Намира се до циганската махала на бул. Константин Величков в София.

# 302
  • София
На 19-ти май ще имат спортен празник и ще правят нещо в Борисовата градина. За 17-ти нищо не пише.

# 303
  • София
Спортният празник, на 19ти, за  моят щяло да е най-вероятно кино. Баща им обаче планира да ги качи на вилата още в сряда, та сигурно ще пропусне Peace

# 304
  • Варна
Изпратили днес нашите абитуриенти под дъжда на двора, със съкратена програма.
Някои деца измрънкали как така не се следят прогнозите за времето за такива мероприятия.  Grinning

Така ни наваля дъжда вчера, дано това да означава, че ще им върви по вода.  Peace
Даже и  снимки не успяхме да направим както трябва. 

# 305
  • София
Моята не е казвала нищо за 19ти, а само "няма да учим". "Ваканция сме".
Ще видим какво ще им организират.

# 306
  • Варна
Днес е класното по НЕ.
Снощи се паркира в 21,30 да спи и е станала по тъмно от ужас да не се успи.

Трябва да и пиша извинителна бележка за другата седмица. Колко учебни дни ще има?

# 307
  • Пловдив
Днес е класното по НЕ.
Снощи се паркира в 21,30 да спи и е станала по тъмно от ужас да не се успи.

Трябва да и пиша извинителна бележка за другата седмица. Колко учебни дни ще има?

26 и 27 / 05 - т.е. два  Peace

# 308
  • Варна
Супер, и 30ти стават 3 дена за извиняване, толкова имала право да отсъства по семейни причина ми казаха. Peace

# 309
  • Варна
Докато бях на фризьор днес, на друга клиентка ѝ звънна телефона-синът, седмокласник, да каже, че загубил служебната бележка за изпита. Успокоих я-да отидат утре да изкарат друга, при директора. В краен случай и на самия изпит няма да ги оставят-директорът ще изкара нова бележка. Ох, размислих се за миналата година и какви притеснения ни връхлитаха. Разните документи, пазенето им, пък сакън да не оставиш следа на изпитните листи, пък притеснения...
Успех на седмокласниците!

# 310
  • ГОре на черешата...
Ха, днес и аз носталгично надникнах в седмокласната тема...спокойствие и успех и аз им пожелавам ако надзъртат тук.

# 311
  • София
Спомням си и моята как рИвеше "край, няма да минаааа" Simple Smile А после "нима си се съмнявала в мен" Simple Smile
Изпратиха абитуриентите. И тя мрънкаше, че ги наваляло. Другата година щяло да е по-интересно, защото вече щяла да познава "големите".

# 312
  • Пловдив
И моя мрънкаше, че ги наваляло  Crossing Arms, но и не получих повече подробности. Аааааа, само че мацките били повечето 10-ки, каквото и да значи това. Чакам снимки, ако някъде някой качи.

Понякога носталгично ми липсват миналогодишните трепети и емоции, но като се поотърся и отрезвя си казвам:"добре, че свърши".

# 313
  • Варна
Притесни ме забележката на Дидева в седмокласната тема, по повод мой постинг.  Sad
Няма да се случи повече!
Но ми загорча. Уж да посъветва човек, пък то...

# 314
И аз така, чувствам се щастлива, че ми е зад гърба. А за №2 е напред толкова много, че не мога да го мисля отсега.
Успех на тазгодишните седмокласници, на работа имам колеги, на които тази година са матурите на децата.
Благодаря за информацията за намалените часова.

Общи условия

Активация на акаунт