Осми клас - тема 74

• 76 799
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
  • ГОре на черешата...
Страхотен резултат, браво bouquet! Дано и ние след 4 години видим такъв Wink.

# 541
  • Варна
Браво на детето Ясмина, страхотен резултат!

При нас 5,60 на класното по български. Много съм доволна, изобщо не го виждам да учи и се бях приготвила за изненади, но детето се оказа сериозно!

Ето обещаното есе, намерих го!

http://www.img-share.eu/f/images/218/ese-1UATUXWo_sredna.jpg
http://www.img-share.eu/f/images/218/ese-2Vrpzgzs_sredna.jpg

# 542
Дон Домат, ти си права, аз греша. Това е от уикипедия: През 1919 г. се омъжва за капитан Иван Шапкарев и ражда сина си Любомир Шапкарев.

# 543
  • София
Само за това, че жената е "изумително същество" момчето си е заслужило шестицата! Браво!

# 544
Браво на ученолюбивите и трудолюбиви деца!

mario.d.k, браво на момчето!

# 545
  • София
Щерката каза, че са правили класно по БЕЛ. "Доброто в природата е безкрайно трудно за определяне"  Crazy по разказа на Павел Вежинов - "В един есенен ден по шосето".
Скоро нямало да им ги върнат.

# 546
  • столицата
Щерката каза, че са правили класно по БЕЛ. "Доброто в природата е безкрайно трудно за определяне"  Crazy по разказа на Павел Вежинов - "В един есенен ден по шосето".
Скоро нямало да им ги върнат.
Ако под "скоро" се разбира до 20-тина дни, май няма и нужда да им го връщат Laughing

# 547
  • София
До седмица може би Simple Smile
Моята ми заяви, че може да пише есе на английски, но на български не можела  Crazy
Теми, тези, есета,... май всичко ѝ е на каша в главата.
И аз не бях фен на литературата в училище. Есета "нормални" започнах да пиша едва като станах студентка.

# 548
  • София
mario.d.k много хубаво го е написал младежът!

И нашето класно по БЕЛ мина. Групата на девойката са писали върху "Дервишово семе", което не и е любимо. Ден по-рано я заварих да гледа на лаптопа "Крадецът на праскови" и сподели, че филмът е много хубав.

На 17-ти юни вечерта в Благоевград ще има фестивал на френската музика. Ще гостуват ZAZ и други френски изпълнители, които за сефте чувам. Нашите се бяха наканили да ходят с класната без преспиване и да се прибират по нощите, но се оказа, че май деца не могат да пътуват нощно време и не знам дали няма да се откажат, освен ако не решат да спят там.

Френската има юбилей - 55 години и ще има голям концерт на 21 юни в залата на бившия партиен дом. Купих си покана и ще ходя.

# 549
  • Пловдив
Ян@, фестивалът се казва Франкофоли. Много ме е яд, че е Благоевград ... много ми е далече. Тази година фестивалът ще бъде открит от Джипси кингс. Аз ги гледах преди 3-4 години на джаз-фестивала в Банско и много се накефих. Чудесен повод младите франкофони да се запознаят с не чак толкова популярни у нас френски изпълнители.

5 на класното по БЕЛ. Но учителят започнал да се заяжда с тях, даже ги обиждал. Уф, дано догодина да го сменят, че не знам как ще се кара с този човек до 12-ти клас.
Скрит текст:
Писал й 5, а класната работа й била посредствена. Е като е посредствена, защо не пишеш 2 или 3.  newsm78 И била посредствена, защото не четяла художествена литература, точно моята, която е залепена за книгите.  #Cussing out Въздържам се, няма да звъня на класната, за да видим какъв е по-точно проблемът. Но догодина, ако пак са при този учител, ще взимам мерки още първи срок.

# 550
Ако не беше изпита на 20.06 бях почти готова за 17.06.
Мислех да комбинираме с една разходка до Солун, ама като се сетих за изпита и се отказах.
Колко ще седне да учи е друг въпрос, поне на урок ще отиде.

# 551
Да ви попитам нещо. Практика ли е по математика, след като върнат класните работи, да не се решат задачите от класното? Ако  някой знае /до снощи не бях на ясно и аз/. Мисля, че е безсмислено да обяснявам защо питам  Shocked И как очакват учителите или др.служебни лица материала да се усвои, при тази практика - който решил-решил .

# 552
Ян@, отпадна пътуването, за съжаление
Ние отначало мислехме да ходим семейно, после реших че само тя ще ходи с класа, сега щом окончателно отпадна, почвам да оглеждам за варианти да ходим Simple Smile За Заз поне, ако не друго

# 553
  • Пловдив
ROKI_MAKI, при нас винаги е било така. И в предното училище, и сега. Да не говорим, че не съм видяла нито една контролна, нито класна работа. Всичко остава в училище.  Peace

# 554
ROKI_MAKI, при нас винаги е било така. И в предното училище, и сега. Да не говорим, че не съм видяла нито една контролна, нито класна работа. Всичко остава в училище.  Peace

Знаеш ли, отдавна съм на мнение, че доброто образование е свързано с пари, че ако не частно училище, поне платени уроци се налага човек да си позволи. Дори проблема не е в моето дете, аз ще намеря начин да му се разяснят нерешените задачи, обаче... тази практика де мотивира децата.Днес необяснено-подминато, утре  си останало в домашното или контролното и така децата изпускат нещата необратимо.
По добре 3 задачи , но решени, отколкото 13 претупани.

Общи условия

Активация на акаунт