Осми клас - тема 74

• 76 799
  • 788
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ян@, отпадна пътуването, за съжаление
Ние отначало мислехме да ходим семейно, после реших че само тя ще ходи с класа, сега щом окончателно отпадна, почвам да оглеждам за варианти да ходим Simple Smile За Заз поне, ако не друго

Ние щяхме да се вдигнем и да идем семейно с приспиване до Благоевград и да си дойдем в съботата, но точно този уикенд ще пътуваме за морето - малката дъщеря е състезателка по спортни танци и в съботата има състезание в Несебър. Колкото до НВО-то, достатъчно учиха цяла година, няма да се подготвят точно този уикенд Simple Smile А и имат реално съботата и неделята за наспиване след концерта.

# 556
Аз съм забравила за НВО-то, че е следващата седмица  Laughing
Подготвят се, но не са се стресирали много много

# 557
Да ви попитам нещо. Практика ли е по математика, след като върнат класните работи, да не се решат задачите от класното? ...

При нас задачите от класната или контролната работа по математика се решават на дъската следващия час (не когато ги върнат). Но пък веднага става ясно кой какво е сгрешил. Решават ги ученици от класа на дъската и се обсъждат възможните грешки.  Тъй като няколко петъка не се учеше, а те имат 2 часа тогава, математичката помоли учителя по изобразително да вземе математика вместо рисуване, за да наваксат. Впечатлена съм от тази постъпка. Пука и , че децата изпускат материал. Дано догодина пак тя им преподава.

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 10:19 от Trol4eto

# 558
  • София
Димова ли?
Голяма работа е тази жена.

# 559
  • София
Прочетох за "Francofolies" в Благоевград. Zaz ми харесва, но няма кой да навия да дойде с мен Simple Smile Дияна не я харесва и едва ли ще шерне едно пътуване с майка си Simple Smile
Веднъж съм си пуснала Заз в Туба, въртят се някакви песни... Дияна минава през хола и пита "к'ва е таз умряла музика?" Simple Smile

Аз съм забравила за НВО-то, че е следващата седмица  Laughing
Подготвят се, но не са се стресирали много много
Ау, защо ти трябваше да го пишеш  Laughing

Нали в по-преден пост бях писала моята как бълнува за това НВО Simple Smile Стресирали са се. Класната им къса задните части от тестове. Така ще са до НВОто.

# 560
Да ви попитам нещо. Практика ли е по математика, след като върнат класните работи, да не се решат задачите от класното? ...

При нас задачите от класната или контролната работа по математика се решават на дъската следващия час (не когато ги върнат). Но пък веднага става ясно кой какво е сгрешил. Решават ги ученици от класа на дъската и се обсъждат възможните грешки.  Тъй като няколко петъка не се учеше, а те имат 2 часа тогава, математичката помоли учителя по изобразително да вземе математика вместо рисуване, за да наваксат. Впечатлена съм от тази постъпка. Пука и , че децата изпускат материал. Дано догодина пак тя им преподава.

Значи могло ! На нас ни остава надеждата догодина пак тя - да не ни преподава  Simple Smile

# 561
  • София
Значи могло ! На нас ни остава надеждата догодина пак тя - да не ни преподава  Simple Smile

И аз се надявам на нова математичка. Тази още не е на постоянен договор, най-добре би било дори да не я оставят на работа.
Неведнъж им е казвала да си намерят начин да си преподадат материала сами.

Резултатът - почти всички са на уроци.

# 562
  • София
Учителят по математика връща проверените изпитни работи с прикачено решение на задачите, а и не съм чула да е отказал да разясни нещо. Извадихме късмет с преподавател. Дано ги изкара до края.

Их, жалко, че съм ангажирана на 17ти. Иначе щяхме да прескочим до Благоевград заради дъщеря ми. Тя е фен на Заз и най-вече на Индила.

# 563
  • Майничка
Извинете за намесата, отворих грешна тема, но не мога да пропусна да уточня, че ЗАЗ ше пее на 18.06., в събота. В петък са Фефе и Джипси кингс. Peace

# 564
  • София
Извинете за намесата, отворих грешна тема, но не мога да пропусна да уточня, че ЗАЗ ше пее на 18.06., в събота. В петък са Фефе и Джипси кингс. Peace
Миси. Пак няма с кой да ида  Laughing

# 565
  • Майничка
Бих ти предложила да се присъединиш към нашата група, но пътуваме от Пловдив още в петък и ще спим в Банско, че докато се организираме, местата в Благоевград свършиха.  Sad

# 566
  • Варна
Класното по математика е утре и моята дъщеря днес явно се е разтревожила. Обадила се на учителката си от миналата година и довечера ще ходи да се видят. И да си зададе въпросите чиито отговори не получи в училище и предполагам сама не е успяла да намери. Tired
Спунк, завиждаме за вашия учител.Simple Smile

А аз ще ходя на родителска среща да доплатя лятната екскурзия. Wink

# 567
Казах му да говори с децата, които познава от училище и са  9 клас да си купи за догодина учебници, че тази година всички ги купих нови.
Много, много не се заинтересува накрая пак ще обикалям книжарниците.

# 568
  • Варна
А аз ще ходя на родителска среща да доплатя лятната екскурзия. Wink
И аз така, в понеделник.  Grinning

Договорът ми към МТЕл е изтекъл и установих, че вече нямам роуминг. Е, предлагат ми някакви нови опции, ама неизгодни към момента. А ако си остана така, без нов договор, за роуминг ще плащам по 6,90 на ден.  Shocked
Имам време до август де.

# 569
  • София
Стейси, по принцип би трябвало да си останеш при старите условия, докато не подпишеш нов договор.
Ние ползваме роуминг тарифи, които вече не съществуват, но понеже не сме ги подновявали, още си действат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт