Осми клас - тема 74

• 75 453
  • 788
  •   1
Отговори
# 315
Притесни ме забележката на Дидева в седмокласната тема, по повод мой постинг.  Sad
Няма да се случи повече!
Но ми загорча. Уж да посъветва човек, пък то...
Знаеш, че чета и тук, нали?
Какво точно ги посъветва? Че някой си загубил служебната бележка, друг - личната карта, трети се връщал до вкъщи, защото бил забравил нещо... Съфорумките там имат нужда от спокойствие, не от допълнителни притеснения.
Скрит текст:
А и това ти мнение е по-скоро за темата " Да се оплачем..", макар че и там не оставаш доволна от коментарите по твоите оплаквания.

# 316
  • sf
Уф, все едно слушам децата на площадката пред блока  Rolling Eyes

# 317
  • Варна
Не, Дидева. По-скоро ме връхлетяха притеснения от миналата година за разните документи и все си мисля, че на някой може би помогнах да не умре от ужас, ако детето загуби служебната бележка. И ти като реагира, се разтревожих. Мисля, че няма защо, но...явно прекалено доверие ти имам.
За темата "оплачи се", не те разбрах, наистина. Ако има нещо, не ти прави чест да ме коментираш тук.

Знам, че четеш тук, нали затова пиша точно тук. Встрани.

# 318
Е, важното е, че на теб ти прави чест да коментираш мое мнение от друга тема тук.
Донсита е права. Става смешно. Аз приключвам с въпроса.

# 319
  • Варна
Е, важното е, че на теб ти прави чест да коментираш мое мнение от друга тема тук.
Донсита е права. Става смешно. Аз приключвам с въпроса.
Все едно сме в една тема, нали сме заедно от толкова години!
Точно тук е, за да не притеснявам седмокласните майки.
Ами щом ви е смешно-посмейте се. И това е нещо.

# 320
  • Варна
Не разбирам какво толкова страшно е писала Стейси в другата тема.
Останалото не ми е работа да коментирам, надявам се да да не останат лоши чувства у която и да е. Peace

Класното по немски минало вчера, не е сигурна за резултата девойката.
Голяма ваканция се оформя от утре, ние пътуваме другата седмица. Ще си видя другото дете Simple Smile

# 321
  • София
Не разбирам какво толкова страшно е писала Стейси в другата тема. ...

Честно казано и аз не разбирам и се изненадах от реакцията. Родителите на седмокласници са възрастни индивиди от нашата планета и трябва да могат да се държат и реагират разумно Simple Smile
На всички ни е ясно, че се случват такива загуби и е хубаво да се напомни, за да не се пропусне нещо важно покрай големите тревоги.

# 322
Моята миналата година беше забравила всички документи под чина по време на първата матура
Добре че една нейна съученичка се пребори с чистачките да  ги вземе  Mr. Green

# 323
  • Варна
Не разбирам какво толкова страшно е писала Стейси в другата тема.
Останалото не ми е работа да коментирам, надявам се да да не останат лоши чувства у която и да е. Peace

Класното по немски минало вчера, не е сигурна за резултата девойката.
Голяма ваканция се оформя от утре, ние пътуваме другата седмица. Ще си видя другото дете Simple Smile

ти поне знаеш, че е правила класно девойката, а на мен никой нищо не ми казва. Думите му ги вадя с ченгел, ако изобщо извадя нещо.              Днес в сайтове на училището видях, че момиче от нашия клас се е класирало на второ място в състезание по английски сред много голяма конкуренция. Браво на детето!

# 324
  • Варна
Извинете за грешките, но през телефона пиша, Simple Smile

# 325
Децата са на манифестация за 24 май, аз честно казано съм подразнена от случващото се с училището на малкия /и бившото на големия/. Сливат училището с друго на което липсвали деца, но за да стигне детето до него ще пресича едно от най-натоварените кръстовища!Поне до 6 клас няма как да го пусна сам.
И всичко това преди матурите и преди празника, без обсъждане дори с учителите и родители от училището.
А учителите са страхотни, сега чакам да видя кои класове ще се местят в новото училище и най-важното с кои учители ще бъдат и ще решаваме какво ще правим.
Сигурно имаше по подходящ начин да се подходи към проблема.

Не е по темата но ме е яд за отношението към учители и родители, не е редно!

# 326
  • Варна
На девойката класните предстоят-доколкото знае, ще бъдат около средата на юни.
Правиха тези дни контролно по математика. За последната задача на ѝ стигнало времето.
Някакъв реферат по музика трябвало да прави. И по информационни за някакъв проект спомена.
И да решава задачи по математика доста(това е с напомняне от мен  Twisted Evil), ако иска да се пребори за отлична оценка.

# 327
  • Sofia
Децата са на манифестация за 24 май, аз честно казано съм подразнена от случващото се с училището на малкия /и бившото на големия/. Сливат училището с друго на което липсвали деца, но за да стигне детето до него ще пресича едно от най-натоварените кръстовища!Поне до 6 клас няма как да го пусна сам.
И всичко това преди матурите и преди празника, без обсъждане дори с учителите и родители от училището.
А учителите са страхотни, сега чакам да видя кои класове ще се местят в новото училище и най-важното с кои учители ще бъдат и ще решаваме какво ще правим.
Сигурно имаше по подходящ начин да се подходи към проблема.

Не е по темата но ме е яд за отношението към учители и родители, не е редно!

Вашият проблем ли дискутираха по телевизията?
Имаше доста разстроени родители..

# 328
  • Пловдив
Да, но разстроени родители има и от двете училища. Дано това сливане е само за добро.
Ако децата си запазят учителите, ще е добре.
Тъпото в случая е, че двете сгради не са съвсем близо. Дано не се налага деца сами да се придвижват от едното място до другото, че няма безопасен път.
Обаче с тези делегирани бюджети това рано или късно щеше да стане. Сливат и детски градини, за да намалят администрацията. Но пък ще се увеличи обемът на работа на тези, които остават. 

# 329
  • Sofia
Неприятно е при всички положения.
Можеше да помислят да насочат деца към малкото училище.
От репортажа разбрах, че в голямото училище базата не достига и ще се наложи да учат на смени.
Пак да си дойдем на думата ... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт