Осми клас - тема 74

• 75 439
  • 788
  •   1
Отговори
# 360
  • София
 Joy Явно няма да ти се размине готвенето, ама поне да ти беше донесла повече пържоли, че две за кого по-напред.

# 361
  • Варна
Прибирам се преди малко, на едната тераса мирише силно на парфюм. Видяла няколко мравки. Преди да припадне от ужас се сетила, че чела как умирали ако ги напръскаш с дезедорант. Такъв у дома няма и мравките загинали удавяйки се в парфюм. ooooh!

# 362
  • Пловдив
Прибирам се преди малко, на едната тераса мирише силно на парфюм. Видяла няколко мравки. Преди да припадне от ужас се сетила, че чела как умирали ако ги напръскаш с дезедорант. Такъв у дома няма и мравките загинали удавяйки се в парфюм. ooooh!

Добре че са мравки, а не някоя миризливка, че те нямат удавяне, и щеше да олекнеш с няколко парфюма, а мириса вятърът чак до нас щеше да го довее. И аз съм давила така като бях по-млада и страхлива  Joy. После претръпнах. Няма да ти описвам как се справих с един 10-сантиметров зелен скакалец, че ще ме погнат защитниците на животинките, пък и за малко да разруша апартамента  hahaha.

Като искам да си кача адреналина, надзъртам за малко в седмокласната тема и бързо бързо бягам.

# 363
  • Варна
дано не е някой от Шанел или Ланком Grinning

# 364
  • Варна
Долче, Долче, Долче - както казва Кари Брадшоу. Laughing Неин си е ама не е там работата. Напоследък отнася караници заради истерии от някоя и друга животинка. Изкарвала ми е акъла с писъци.
Мислех, че миризливките са варненски патент.Simple Smile В родния ми град такива няма. А са толкова гадни и най-вече - безсмъртни гадините!
Аз като селско дете нямам проблеми с животинките. Ама тя на моменти ми се струва, че преиграва.
Толкова лета прекара при бабите си на 'село', трябваше да претръпне.Simple Smile
Като беше малка и я оставих за първи път там един ден по телефона щаслива ми съобщи, че видяла улични крави! А там поне преди 10тина години имаше доста животни които вечер след паша си се прибираха по домовете сами. И тя решила, че щом има улични кучета и котки, що да няма и крави. Laughing

# 365
  • ГОре на черешата...

Като беше малка и я оставих за първи път там един ден по телефона щаслива ми съобщи, че видяла улични крави! А там поне преди 10тина години имаше доста животни които вечер след паша си се прибираха по домовете сами. И тя решила, че щом има улични кучета и котки, що да няма и крави. Laughing

Joy

Ох, това ме разби направо...да ти е жива и здрава!

# 366
  • Варна
Ох, Флаш!  Joy
У дома аз съм паниката, ако мерна миризливка или хлебарка. Като бях малка и видя хлебарка я захлюпвах с леген, нареждах отгоре книги да тежат и пишех бележка, че има хлебарка. После отивах да играя навън, докато някой от нашите не се прибере.  Laughing Сега като видя котките да дебнат нещо и ми става лошо.
А иначе обичам много селските животни и някога по цял ден си играех с тях като ме пратят на село при баба и дядо. Кака ходеше вече по гаджета, а аз-в курника.  hahaha
Моята погледнала днес матурата по математика за седми клас. Втори модул ѝ харесал, но първи-по-малко от миналата година.

# 367
  • София
И моята пищи... от паяци. Обикновено преминава в кресчендо "Тати ела".
Лошото е, че предаде страха си и на дребния. Той поне не пищи. Но си представям как след години ще чака жена му да изгони паячето.

# 368
Кокошките, кокошките колко са страшни и ги гледат  Joy

# 369
  • София
Моята кат видя кокошка за първи път... се влюби и само на оградата на градината висеше.
Ама напраи алергия към кокошинките или към бълхи... не се знае.
http://scr.hu/0ws9/5ixaq
http://scr.hu/0ws9/4ake6

Кравите не бяха "улични", а "живи"  Laughing
Какво хубаво детство имах аз на село.

# 370
  • Варна
25 ти учебен ден ли е?

# 371
Не е учебен

# 372
Колко е далече този 30 юни, вече имат нужда от почивка децата. Моята скочи и отиде на френски тази сутрин - всяка събота от 9 до 13 е във Френския културен институт.
Вчера й махнаха брекетите, друга работа си е по зъби. Simple Smile

# 373
  • sf
 И моята ходи там на френски, но е през седмицата. Не помня дали ви казах,че има вероятност наесен да замине да учи във Франция. Но с баща й се чудим дали да учи и тук паралелно, като частен ученик, и да идва само за изпити в края на срока. Но ми се струва,че ще й дойде множко.

# 374
  • Варна
Донсита, това е чудесно. Има време да вземете правилното за детето решение! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт