Осми клас - тема 74

• 75 660
  • 788
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде там
Да похваля чавето каква рисунка ми подари.

Не я харесва Simple Smile
До 6ти клас беше в паралелка с ИЗ, но скоро не беше рисувала Simple Smile Поощрявам я да продължава с рисуването.

Браво - много е красива !

И при нас така с рисуването , до към 5- ти клас рисуваше много , взех му дори и графичен таблет , но към средата на 6- ти клас нещо се спря .Мрънках известно време и се отказах , оставих го намира , но сега гледам , че е рисувал тук там по тетрадките и се надявам да продължи .

# 616
Моля за едни стиснати палци сега, наборката е на състезание.

# 617
  • София
И при нас така с рисуването , до към 5- ти клас рисуваше много , взех му дори и графичен таблет , но към средата на 6- ти клас нещо се спря .
И моята имаше таблет. Наскоро му намерих мишката - без батерии и капак на батериите. Самият таблет - неоткриваем. Беше огънала фолиото (не знам точно какво му е наименованието) и не ставаше за нищо.
Поне аз успях да порисувам малко на него (направих сефтето).
Тя искала да е графичен дизайнер... като тати... макар, че той си е чист програмист скаран с дизайнерството Simple Smile
Тя учи в такъв модул, но най-вероятно ще наблегнат на "програмирането" и в по-малка степен на ИЗ. Аз смятам, че ИЗ ще ѝ е от полза. Баща ѝ само повтаря "и математика", ама щерката не е голям фен на последната Simple Smile

Аз рисувах доста в гимназията и имах някакви неопределени влечения към следване в областта... но пък станах инж. (сухар)  Laughing

# 618
  • Някъде там
И ние сме системно програмиране , но при нас мамематиката е по - силна от рисуването . Поне той така си мисли , имаше идея за графичен дизайн в художествената гимназия , но се стресна от изпита по рисуване явно и изобщо не отиде .
Аз не мога да рисувам добре и може би заради това много ми се иска той да се занимава  Simple Smile

# 619
  • София
И ние сме системно програмиране , но при нас мамематиката е по - силна от рисуването .
Щерката е в "Чуждоезиков с компютърна графика и програмиране". 8 кл - ЕН, 9ти - НЕ, в 10-12 предполагам ще се "програмира".
Не знам колко ще научи от всичко това Simple Smile Поне английският - на доста добро ниво. Ще видим какво ще направи на НВОто.
Другият модул беше "Информационна сигурност". Баща ѝ каза, че е интересно, но на нея ще ѝ е скучно.

А ИЗ сама искаше да го учи. Имаха изпит в 1ви клас. В 6ти вече не искаше да чуе изобщо за това. Малко рисували - повече учели за историята на ИЗ Simple Smile

# 620
  • Варна
Много ми хареса рисунката на Дияна! Браво, определено има ръка за рисуване.
У нас най-големия художник е мъжът ми, детето е по средата, а аз съм гола вода.  Laughing Не знам дали съм ви разправяла, че девойката като беше малка, а аз ѝ рисувах животни, изписвах и показвах на картинка точно какво животно съм нарисувала.  Laughing

# 621
  • София
Моля за едни стиснати палци сега, наборката е на състезание.
Какво направи момата? Да пускаме ли палците  Laughing

# 622
Ооо, пускайте разбира се. Ами, и по- добре се е представяла, сега е в златната среда.

# 623
Браво на момичето Simple Smile

# 624
  • София
Ооо, пускайте разбира се. Ами, и по- добре се е представяла, сега е в златната среда.

На мен "златна среда" ми звучи повече от добре Wink  Hug

Моят чете здраво за изпита в петък. Даже вчера ми се развика, че предложих да ги изведа някъде с брат му ooooh! В крайна сметка не се стърпя и дойде  Mr. Green , после пък го викнаха навън и така си отече денят. Днес ще наваксва.

# 625
  • Варна
Отдавна не съм писала...Отскоро ви чета по-малко, но нямах сили да пиша, няколко пъти опитвах, и после трия...
Марио, съжалявам за момчето и за близките му. Дано е на по-добро място.

Нашата история накратко - през октомври младежът изкара грип, повтори го, влязохме в болница със съмнение за пневмония, но се оказа,че бъбреците му не работят, без да е имал никакви оплаквания. За един ден светът ни се преобърна - по спешност на диализа в София. Даваха надежда.че има шанс нещата да попреминат, но за съжаление не стана така, усложни се положението и мина 3 пъти седмично по 4 часа на диализа. Правихме консулти и навън , но решението беше само трансплантация. През февруари направихме и това, с доста серозен период на възстановяване. И така... Държа се геройски и успя.От месец ходи на училище и се надява да завърши със съучениците си, които много харесва. На мен ми е трудно да према ситуацията и да живея само с днес без мисълта за утре, но ще трябва, за да можем да продължим напред.
Ами това, е написах го. Гушнете децата си, кажете им,че ги обичате и бъдете здрави! Hug

# 626
  • Варна
Юлиса, силни прегръдки за момчето ти и за теб, Мамо!  Hug Съжалявам !Дано винаги има утре ! 

# 627
  • ГОре на черешата...
Юлиса, много кураж и много прегръдки изпращам за всички ви - вие сте силни и ще се справите и това Hug! Предай специално на младежа, че светът е пред него и никога, никога не бива да се предава и да спира да вярва Peace!

# 628
  • Варна
Джулиса, през много тежко изпитание сте преминали!
Прегръщам ви цялото семейство и поздрави на героя!  Hug

# 629
Julisa, силно вярвам че най-лошото е зад гърбави, а бъдещето винаги и за всички е неясно.
Всичко ще е наред.  newsm76

Бъдете здрави и вие !

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 19:35 от ROKI_MAKI

Общи условия

Активация на акаунт