Осми клас - тема 74

• 75 622
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
julisa, съжалявам за това, което сте преживели! Пожелавам на детето здраве!

# 646
  • Някъде там
julisa, бъдете силни и здрави , това е много по - важно от всички изпити , матури , класни и т. н. Стискам палци  от тук нататък всичко да е наред и младежът да върви само напред и нагоре .

# 647
  • София
julisa, присъединявам се към пожеланията на момичетата. Hug

# 648
  • Високо в планината на изобилието
И аз съжалявам,че преминахте през тежки изпитания и ви изпращам цялата си положителна енергия!Нека най-лошото да е зад гърба ви!

# 649
  • София
С моята щерка на моменти ми иде да се гръмна.
Заминавам в чужбина за седмица. Брат ѝ ходи на лятна занималня. Трябва да го прибира в 16:00 следобед, но тя нямало да го прави. Баща ѝ щял да се прибира от работа и да ги взима от у-ще.
Вярно, че това не ѝ е задължение, но нищо не ѝ пречи да отдели 10мин от времето си.

# 650
  • sf
И моята е същата. Веднъж я помолих да го вземе от занималня, не можела  Rolling Eyes Ако тропна с крак ще го направи, но защо да е така?

# 651
  • София
Значи, когато моят младеж не иска да изведе кучето, му казвам мило, че тогава ще го дам на други да го гледат. Действа безотказно  Twisted Evil За съжаление само за домашни любимци върви номера, за по-малки братя и сестри няма как да се приложи.

# 652
  • София
Значи, когато моят младеж не иска да изведе кучето, му казвам мило, че тогава ще го дам на други да го гледат. Действа безотказно  Twisted Evil За съжаление само за домашни любимци върви номера, за по-малки братя и сестри няма как да се приложи.
С най-голяма радост би предоставила брат си на друго семейство Simple Smile
По отношение на него е злобна, егоист,..., всички най-гадни качества, които човек може да притежава. Щом не си с нея, значи си против нея.

# 653
Преди години им бяха казали, че могат да заведат в училище домашен любимец, и нашия мрънка вечерта, че той няма любимец защото има брат и сега него ли да води Simple Smile

Иначе го взима от училище, води го на тренировки не мога да се оплача Simple Smile

# 654
  • sf
И моята е егоист , не само щъм брат си. Макар че откакто живеят отделно, се забелязва повече сърдечност. Много прилича на баба си, антисоциална, егоист... :/
Имам чувството,че брат й ще бъде много по-добър батко на третото евентуално , отколкото тя кака.

# 655
  • София
Имам чувството,че брат й ще бъде много по-добър батко на третото евентуално , отколкото тя кака.
И при моя е така. И ме навива за братче Simple Smile Всички имали братчета, само той си имал кака  Laughing

Иначе щерката е егоист и то не само към брат си. Важното е на нея да ѝ е добре.
Никога не е живяла с баба си, но като че ли е като нея.

donsita, нашите деца сякаш една майка ми е раждала  Laughing Да ти връщам чавето значи  Laughing

# 656
  • sf
Представи си двете егоистки на едно място  Joy

# 657
  • София
Представи си двете егоистки на едно място  Joy
Горките братя  Laughing

# 658
  • ГОре на черешата...
Значи, когато моят младеж не иска да изведе кучето, му казвам мило, че тогава ще го дам на други да го гледат. Действа безотказно  Twisted Evil За съжаление само за домашни любимци върви номера, за по-малки братя и сестри няма как да се приложи.
С най-голяма радост би предоставила брат си на друго семейство Simple Smile

Ох, мислех си, че само вкъщи е така, сега се успокоих hahaha...

# 659
  • София
julisa, чак сега влизам в темата. Стискам палци най-лошото да е останало зад гърба ви и изпращам цялата си положителна енергия! След като е тръгнал на у-ще младежа, значи нещата се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт