Спомени и впечатления за социализма в България

• 544 808
  • 11 975
  •   1
Отговори
# 735
  • София

Не страдай! И игрите с фунийки, които момчетата издухваха от едни тръбички помним.  Laughing
И аз помня всичките неща, за които говорите. И за да е по темата, най-гадно ми смърдеше дезодоранта Дива река. Не, че не съм се пръскал с него по бригади. Mr. Green

# 736
И цомбене на женки в голямото.  Mr. Green
Аааа, ето един човек дето помни всичко. Joy
бай Ганьо, това смешно ли трябва да бъде ?!!!?
иначе в другата тема ще пишете колко прости да днешните тийнове, пък едно време не било така ....

# 737
  • Варна
Тази тема да вземете да я прекръстите на: Парфюми, шампоани, сапуни, налъми и ролки. Laughing Laughing
Не страдай! И игрите с фунийки, които момчетата издухваха от едни тръбички помним.  Laughing

И лекият вариант: тръбичка направена от химикалка от 20 ст. и ориз.  Laughing

Мой приятел загуби едното си око след директно попадание на таква фунийка.

# 738
  • София

бай Ганьо, това смешно ли трябва да бъде ?!!!?
иначе в другата тема ще пишете колко прости да днешните тийнове, пък едно време не било така ....
Ами не знам. Зависи от чувството за хумор. Ако го има. Tired По същата логика, трябваше ли да се възмутя на това, което дамата е написала?
И понеже не съм ясновидец, не мога да знам, кой, какво ще напише и кога. Ако някой го може, шапка му свалям. Simple Smile

# 739
И лекият вариант: тръбичка направена от химикалка от 20 ст. и ориз.  Laughing

Мой приятел загуби едното си око след директно попадание на таква фунийка.
Ужас!
Заради тези фунийки замалко да ме прегази камион. Братовчед ми застанал на балкона духа фунийки, аз стоя на отсрещния тротоар и тичам да хвана фунийката в движение. И така докато на сантиметри от мен един камион не наби спирачки, след като аз бях излетяла на платното, за да хвана фунийката. Боят, който изядох после още го помня.

# 740
По мое време имаше тежка артилерия с няколко тръби от антена, дори напободобяваха АК. С изолирбанд и мерник.

Лагерниците - количките от лагери? Не помня така ли се казваха,,,

# 741
опипването на момичетата вече май не съществува, нали така ?

# 742
И цомбене на женки в голямото.  Mr. Green

Sad Аз пък нямах цици.

# 743
Найн, чатът и виртуалният секс го замениха.  Laughing

# 744
  • Варна
И цомбене на женки в голямото.  Mr. Green

Sad Аз пък нямах цици.

И аз, ама много се кефех на тоя факт, щото ме подминаваха при цомбенето. Simple Smile В редките случаи, когато някой заблудил се караше наред, изяждаше такива тупаници, че за в бъдеще внимаваше с недоразуменията.  bowuu

# 745
Найн, чатът и виртуалният секс го замениха.  Laughing
там те опипват само, ако искаш, докато другото хич не е така ...

# 746
  • София
Тази тема да вземете да я прекръстите на: Парфюми, шампоани, сапуни, налъми и ролки. Laughing Laughing
Не страдай! И игрите с фунийки, които момчетата издухваха от едни тръбички помним.  Laughing

Защо пък само момчетата? И а съм стреляла с фунийки, че и с прашки със скоби...

# 747
не знаех, че собствената и чуждата простотия може да е повод за гордост след години ....

# 748
  • Варна
не знаех, че собствената и чуждата простотия може да е повод за гордост след години ....
Peace
 Много опасна игра!
На мен любимите игри ми бяха стражари и апаши, ръбчета, ластик, в момента изключих за онази игра, в която чертаехме с тебешир и всеки беше някаква държава.
Момичетата също бяхме "художествени гимнастички", с обръчи, флумастри вместо бухалки.  Mr. Green

Ох, и пеехме с дезодоранти, вместо микрофони. Нормално беше да нацелваме гласните на разните му английски песни.  Joy "Ту лей, ту лей"...ох  Mr. Green

# 749
  • В Космоса
Много ги мразех тези фунийки (и скобарниците). И аз за малко да остана без око. Една фунийка ме уцели право в окото, инстинктивно посегнах и си го хванах като тя остана да стърчи между пръстите ми. Имах червено в окото после дълго време. Ако беше с игличка - край!

Общи условия

Активация на акаунт