Вярно, както и шофьор на тир.
Има хора в темата,които ме познават лично и знаят,че родителите ми бяха работници.Живеех в панелка,но близо до резиденция и може би за това тока не е прекъсван през 80-те и нямам спомен за тъмно.Стара къща си купихме,защото нямахме шанс за нов апартамент,но като младо семейство и с упоритостта на съпруга ми успяхме да се преборим с общината и да закупим къщата 88 г. със заем /вече писах 1% годишна лихва за млади семейства/ и собствениците на къщата харесаха нас.Тогава се класиаш в общината по определени критерии и собственикът на къщата имаше някакво право да откаже ,ако не хареса купувачите.ТЕ така беше - нямаш право сам да си продаваш имотите.До 90-та я ремонтирахме и когато се нанесохме започна дискотеката,в която ние не участвахме.
Няма да ви обяснявах какъв рев беше от моя страна ,че ще купуваме стара къща,защото до тогава винаги бях живяла в апартамент и за мен това беше върха.Мъжът ми обаче не отстъпи и след това разбрах предимствата на къщата и двора.Не,че аз се занимавах с него.