Математически турнири - 37

• 106 791
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Името на моята на ЕК още не е поправено и никой не ми отговори на мейла.
Не знам нашето училище към коя секция е било.
Секциите в София са 3: СМГ, Изток (само 125-то у-ще) и Софийска градска секция. Т.е. ако сте се явили в у-ще, различно от СМГ или 125-то, значи сте в СМБ СГС.

Именно в нея са се явили най-много деца. Последните 3 години не е имало никакво награждаване в тази секция за ЕК. Децата, постигнали над 50%, просто биват включени в общото класиране и толкоз.

Не ми става ясно какво значение и каква стойност имат тези грамоти и медали? И какво като в някой град има наградено дете с по-малко точки? Регионално решение.

# 706

Ако не е 125то или СМГ е към Софийска градска секция.

# 707
  • София
Не ми става ясно какво значение и каква стойност имат тези грамоти и медали?
Не знам при другите деца как е, но при мен щерката се радва на медалите и грамотите. Самото постижение дори да е добро не и е толкова важно все още, ако не е подплатено с най-обикновен медал.

# 708
  • София
На мен ми отговориха почти веднага на мейла. Сега ще погледна дали името е поправено.

# 709
  • най-шареното място
Радват се на медалите като на играчка Simple Smile
Това е и една от причините МБГ да е толкова обичано състезание - много медали. Дали ще е първи и ли пореден все е радост. Не е като грамотата - хартия. Често със сбъркано я име, я нещо друго.

# 710
  • София
Точно. Реди си ги във витрина медалите и периодично си ги снима. Основно за това ходи. Още е малка за да осъзнае другите ползи.

# 711
  • Варна
Има ли някой от Варна, който не е взел медал/грамота от Кенгуруто? Пропуснах часовете за раздаването им в събота 16.04., а от офиса ми отговориха, че следващо раздаване ще има в неделя - не уточниха часове, обаче. На сайта на МГ няма информация за такива като мен.
Ако някой има по-точна информация за следващо раздаване ще съм благодарна да сподели!

Нямам точна информация, но предполагам, че пак ще е от 10 до 12 ч., т.к. тогава се провеждат школите.

# 712
  • София
Знаете ли какво значи появилото се в сайта на Академия 21 век Изчислете сами рейтинга на вашето дете!
Значи ли това, че ако рейтинга стига, може да се праща желание за участие? Нищо не намерих в правилата.

http://www.academy21century.com/competitions-2016/math-stars/ratings.php

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 10:44 от 450

# 713
  • гр.Варна
Solar Wind,исках да видя работата на сина ми в МГ-Варна от Европейско кенгуру.Писаха ми,че мога да направя това тази неделя,24.04.2016 от 10-12:) Предполагам,че тогава можете да си получите и медала

# 714
  • Варна
Благодаря !  bouquet

# 715
Като стана дума за " Европейско кенгуру", задачите вече са публикувани.

# 716
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

благодаря, Дидева  Hug

сега оостава и да си спомни кое как е решил  Laughing

# 717
  • София
Знаете ли какво значи появилото се в сайта на Академия 2
1 век Изчислете сами рейтинга на вашето дете!
Значи ли това, че ако рейтинга стига, може да се праща желание за участие? Нищо не намерих в правилата.

От академията не искат да правят рейтинга те, защото липсват резултатите на част от училищата от Кенгуруто. Явно са решили по този начин да решат плоблема. Мисля, че 50% е границата тази година.

# 718
... От академията не искат да правят рейтинга те, защото липсват резултатите на част от училищата от Кенгуруто. Явно са решили по този начин да решат плоблема. ...
Жалко ... че то хубавото на рейтинга беше да видиш къде ти е детето спрямо другите участници. И предишни години не всички резултати бяха публикувани. Тогава пак изготвяха рейтинг с възможността да се добавят деца в последствие. Но поне имаше яснота за разлика от сега.

# 719
Знаете ли какво значи появилото се в сайта на Академия 21 век Изчислете сами рейтинга на вашето дете!

Мързел означава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт