Иначе на възглавници и аз не подпирам. То реално не знам къде се слагат тези възглавници и въобще каква е идеята. Просто докато лежи и се набира и подавам ръце, зза да й помогна да седне и я придържам или я пазя да не се кандилка и да падне. Отделен въпрос, че на баткото му е много смеешна и постоянно иска да й ппомага да прави "търкул", така че почти не я слагам вече така. Баткото ни се научи да седи в количката. Сам се изправяше от полулегнало положение и се подпираше отпред на борда. Това го правеше точно, когато навърши 6м. Тя не иска да го прави това в количката. Може би не й е удобно. Отделно че тя като седне, започва нарочно да се клати силно напред-назад. Ако е сседнала в мен, се бута яко в мен и се засилва напред. Така много лесно губи баланса и се килва на някъде.
Сутрин е на круша, а след това мисля да е ябълка. 
Особено ако си набележи цел и иска да я докопа 
Моят Алекс, както и друг път съм писала, нямаше заместено хранене до година и половина, никога не изяде повече от 50-70 гр.пюре или каша. Прехранваше се основно с мляко, а като започнахме хляба, и с хляб. Развиваше се абсолютно нормално.
браво на вас!