сега стои с маска и ходи съвсем за малко при нея, за да си "почина" като измия чиниите или изчистя нещо без да чувам бебешки рев...дано поне другият уикенд имам подкрепление от някоя баба, ама дали.... 
но ще изчакам да видя колко ще продължи периода и може и да пробвам...

)
Радвам се, че сте пътували благополучно
Другата седмица очаквам включване 
Та днес нямахме зеленчуково, за което много ме е яд. Но после и аз, и ММ го опитахме - ами то такъв бъркоч, как искам и детето да го яде
Или по лъжичка ще слагам на някакво плодово или хич няма да слагам, цял живот авокадо ще яде... 
При нас е горе - долу следния(казвам горе долу, защото часовете понякога мърдат, но се старая след хранене с кърма да чде след 3 часа, след твърда храна 3,5 - 4 часа): бебо става към 06:30-07:30 и го кърмя, обаче не продълваме със спането а денят започва за нас
Следват игри, закачки и забава, при хубаво време сме навън още в 09:00. Към 09:30 заспива за около 30-40мин, понякога и час и малко
Утре сутрин към 9 мислч да му дам 50 гр. намачкан банан
А дали е удачно към 16:00 часа да му дам и малко пюрирана ябълка??? Или по- добре само един плод на ден и то за първи път???

Даже пие отнетечаща чаша с мек накрайник, а не от шише с биберон, много и се радва и венците си чеше с нея 
Напоследък изобщо не ми стига времето и успявам само вечер да хвърля по едно око на темата. Честити месечинки на всички пораснали бебчета. Рокси, много неприятно това със запушването, дано да се оправи бързо. Аз пък съм малко наопаки на всички - имам мастопатия от няколко години и сега с кърменето ми изчезнаха или поне не усещам бучките, които имах. Интересно ми е като ида на преглед какво ще констатира лекаря, ама не знам кога да отида, може би след като спра да кърмя
, ще трябва да питам. Аз още не съм почнала захранването, чакам да мине консултацията и ваксината на 14 - ти и след нея ще почна сигурно с картоф. Да ви се похваля, че аз докато се чудя и разбера и на Кати на 5 месеца и 7 дни й изби зъбче, а след 2 дена се показа и второто
, сега е малко по - спокойна през нощта. Така и нищо не й дадох за тези зъби, дано и другите да избият лесно. Иначе и тя е много интересна като я сложа по корем и й подпирам краченцата - изстрелва се напред и много интересно се приплъзва по шкембе
, определено задобрява. Напъва се и да сяда напоследък, само чака да й подадеш пръст и се набира, не знам да я оставям ли полуседнала, подпряна на някоя възглавница или не. всеки различно ми казва и вече съвсем се обърках. Засега я изправям седнала за съвсем кратко, през другото време си е легнала, ама й е скучно определено. Много дълъг пост стана, лека вечер от мен
.
Благородно завиждам на майките, чиито дечица правят по-големи паузи - по 3,5-4, дори 5 часа пауза, и то деца на кърма! Браво! Нашата кукла яде на 3 часа като по часовник, понякога пробвам да я занимавам с нещо, да мине уж повече време, но не се получава и спрях да я мъча. Нашият режим е храна-игра-сън, което мен ме устройва
А дали е удачно към 16:00 часа да му дам и малко пюрирана ябълка??? Или по- добре само един плод на ден и то за първи път???
Прави както го чувстваш, но банана или който и да е нов компонент давай по малко в началото.
Сложих дори бибата с номер 3, поне като цокне 1-2 пъти да поглъща повече вода, но тя по-скоро си играе и си чеше венците, отколкото да пие. Но аз съм упорита и продължавам да предлагам
И след обяда няма да давам ябълка, ще я оставя следващия ден 
Та сега не е мокър на гърдите

хем бързо, хем бавно минаха! 

.Яде 1-2-3 пъти,различно.

Честита месечинка и на вас!
Препоръчани теми