Да си ви живи и здрави дечицата! 
Ние бяхме на коремен ехограф, мина много добре и всичко е наред. Сега останаха кръв и урина

И ние имахме такъв период, но май отмина. Струва ми се по-спокойна от преди няколко дни.
Хубав ден!

При мен само с масажи и компреси не минаха нещата, вечерта в събота ходих до спешното да ми сложат окситоцин и след цял ден вчера в кърмене нещата се оправиха. Беше много интересно - само минути след инжекцията ми слезе кърмата , от безпроблемната гърда потече през дрехите, от другата - обаче не, трябваше да се отпуши с кърмене. Вчера след едното кърмене, докато доизцеждах се отпуши този канал и кърмата направо си потече без да пипам повече. И двете вечери преди да заспя сложих лед, днес вече всичко е наред. Благодаря на Шикер и на всички, които ми помогнаха със съвети
Ако Шикер не ми беше казала за окситоцина, да кажа аз на лекарите да ми го изпишат, никой нямаше да го направи. Дежурния в гинекологията ме посъветва да цедя и щяло да се оправи, чак след като му обясних, че по принцип кърмата излиза от поне 8-9 канала от тази гърда и за това че са ме посъветвали за окситоцина, се сети да ми го изпише. После пък вика - кой ще ти го слага
Отидох да си го купя и се върнах в спешния център да ми го сложат.
Просто не знам защо докторите са толкова невежи в това отношение. Аз, единия път, когато имах бучки, получих треска вечерта и отидох до Спешното, трепереща като лист, очаквах да направят нещо......Лекарят ми каза да пия Парацетамол и сутринта да отида при ЛЛ за направление за гинеколог
Отделно той беше 2-ра смяна и си мислих, че ще умра, докато дойде време да ме приеме. Единствено гинеколожката ми взе адекватни мерки и изобщо от нея разбрах за прословутия Окситоцин.

. Направо тия лекари 
. Не е рев като от болка. През деня заспива трудно - три пъти за по около 30-40 минути, най-много час. Като чета норми за сън, ние сме под всякакви. Зъби ли е, скок в растежа ли е не знам, ама да минава

Тъй като се използват 2 дни, по-голямата част от първото пюре я хвърлих. Можеш да си вземеш и бурканче месо и да слагаш по лъжичка, две в зеленчуково пюре. Сега се сетих, че ти правиш пюретата сама.
, на мен лично много бързо ми минаха месеците и ми липсва периода в началото, но такъв е животът
Добре, че имам приятелка, която никога не отказва дългите разходки и ми помагаше много. Както и да е, стига за мен.

- искам само да се похваля, че започнах да тренирам. Сутрин хапвам само един или два плода, на обяд "зверчето" като заспи тренирам и се чувствам фантастично
Отдавна не се бях чувствала така добре в тялото си
- сватба ли ще има? 
Малко извън темата за захранването искам да ви попитам дали вашите бебета крещят. Ама като казвам "крещят" имам в предвид наистина крещене с пълно гърло. Крещи през целия ден - когато се радва, когато нещо и направи силно впечатление 

Аз също сама организирах нашата сватба, но бях в 6-ти месец и изживяването около всичко, което ти се случва сега е страхотно. 
Препоръчани теми