Много ме изморява, всяка вечер съм с главоболие, но това да ми е проблема

Ама където свари. Дали като го държа на ръце ще ми хапе рамото, или като го държа седнал в мен ще ми хапе ръката, или като ядем и понякога го взимам в мен ще ръфа масата....няма значение. Използва си зъбите за ръфане на каквото докопа
А днес забелязах, че и горните два са на път... Ще става купон! Аз съм малко лигла и не знам дали ще изтърпя да ме хапе с четири зъба докато кърмя... 

По - скоро се чудех дали е проблем всеки ден да се дава месо...в купените % наистина е малък, но аз мисля да вземам чисто месо на ХИП (или друга марка) и да го смесвам със зеленчуци. Освен пак да слагам по - малко, макар че така ще хвърлям доста...
Аз за нашата се подготвях 9 месеца и исках всичко да е изпипано, малко се бях вглъбила, но в крайна сметка абсолютно всичко беше така, както го искам и удовлетворението беше голямо
След това остава един скъп спомен

всичко правела на пюре! И детето си го яло без никакъв проблем. Взех да се замислям,че съм страхливка
всичко правела на пюре! И детето си го яло без никакъв проблем. Взех да се замислям,че съм страхливка Препоръчани теми