. Хвърлях по някое око ама да пиша все нямах време ... Много дълго за разправяне ..И ако не е нахално ще ме впи щете ли и ме с моя юнак роден на 12.10.2015 3,400 гр. 51 см първо дете ... Благодаря много обещавам вече да съм по активна
мисля че няма как да те помним, защото никога не си писала при нас. Когато ми остане време ще те добавя на първа страничка.

Кога мина това време не зная- сякаш един миг. Иначе днес бяхме на консултация и е наддала 300гр, шашнах се малко, но като си помисля, че ако наддава всеки месец по килограм, на две годинки ще тежи колкото първокласник. На дължина е пораснала с 3 см(7040гр/65см). Поставиха пропусната Пентаксим и сега се подготвям за големия рев преди нощния сън. Стискайте палци да няма реакция
Кога мина това време не зная- сякаш един миг. Иначе днес бяхме на консултация и е наддала 300гр, шашнах се малко, но като си помисля, че ако наддава всеки месец по килограм, на две годинки ще тежи колкото първокласник. На дължина е пораснала с 3 см(7040гр/65см). Поставиха пропусната Пентаксим и сега се подготвям за големия рев преди нощния сън. Стискайте палци да няма реакция

.
Аз още от втория месец след раждането бях започнала, но после Тео стана много нервен и нямах време, сега пак съм се амбицирала, че имам едни 7кг., които на всяка цена трябва да махна.
То затова на тях пише да се консумират веднага. Препоръчани теми