Относно кой какво и как въвежда да ви кажа, че не съм от тези дето много се вглъбяват в био нано и не знам си какво...но наистина има много невежи хора....малко от малко да го мяза...Имам приятелки, които съм сигурна, че ме обсъждат, че едва ли не съм вманиачена или че много чета...Постоянно ме питат кога ще давам попара на Дани, ще кажеш, че попарата е най-важното нещо...Какво полезно има в една попара с хляб или бисквити?! Ще има време да яде и боклуци, сега яде каши, далеч по-полезни и най-важното - харесва ги! Другото любимо ми е захарта - защо не сложа в пюрето, защо не сложа във водата - явно захарта е панацея за всичко
И като свикне на сладкото после да си троша главата. Сокът и той е много важен! Другата пък не давала тя по 1-2 лъжички, направо цяло бурканче! Пък за глутен сигурно не са и чували...Да са им живи и здрави децата, имат късмет. Не е хубаво човек много да се превзема и да е маниак на тема чистота и супер здравословно хранене, но пък и пълното неглижиране и неинформиране не го разбирам.
И аз се подготвях миналата година,много е вълнуващо!

Разбрах ви! Сигурно като тръгна да правя може да ми изникне още някой въпрос и да питам пак 

. Това не е защото е алерген (то какво ли не е алерген вече...), а защото може да съдържа бактерии, които без проблем преминават в кръвта на бебето и могат да го убият. При възрастните това не е възможно и няма дори да усетите, ако има такива бактерии в меда, който ядете.