Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 36

• 120 191
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Това е матиращата база на Голдън роуз  Peace И аз съм много доволна от нея

# 166
  • варна
Моля,уточнете за колко време матира,с кремче или без под нея ,с фдт или без над нея и какво ползвате.Прикрива ли пори,силиконово ли е усещането?За кожата е ясно,че е мазна щом ползвате матиращи продукти.Благодаря!

# 167
Аз лично слагам лек крем - Nivea Care отдолу, а върху базата - ФДТ Revlon colorstay, но за съжаление нещо обърках при купуването на фдт и взех за суха вместо за мазна кожа  ooooh!
Но пак се получават нещата....естествено не прави чудеса базата  Mr. Green Аз лично я усещам добре на кожата, не ми утежнява по някакъв начин, матира добре и вечер като си махам грима по-голямата част от фдт стои. Само на челото не съм много доволна от резултата, но според мен се дължи на това, че искам идеално матиране, което няма как да се постигне на практика, за съжаление

# 168
  • София
Предложения за бюджетен мъжки крем за лице за смесена кожа? Rolling Eyes

# 169
  • София
Да спомена, че някои шампоани и балсами на Балеа са намалени на 1,90. Вчера взех на сляпо един балсам с бадемово масло, жълта капачка, нямаше етикетче на български и не съм сигурна за каква коса е, но имаше рипеър в името, та на това разчитам.

# 170
  • София
Матиращата база се слага след крема за лице. Така обясни продавачката.

# 171
Отзиви за мицералната вода на Билка ?

# 172
  • София
Уникална спирала, стои по-добре на моите мигли от спирали от класа на Шанел и Ланком.

# 173
Каква цена е? 3Д ли се води?

# 174
  • София
Каква цена е? 3Д ли се води?

REVLON Photoready 3D Volume

Купих я за около 20лв. сега гледам е 10ина Simple Smile
http://safo-bg.info/bg/-eyes-/601--revlon-photoready-3d-volume-mascara.html

# 175
  • София
В Лили дали я има?

# 176
Сега има и някакви нови на ревлон Simple Smile В каталога на лили ги има за месец април Simple Smile
Намалени са  и шампоана и балсама на дав от серията oxygen .

# 177
Като заговорихте за каталога на Лили да питам, въпреки че не е от евтините предложения, някой ползвал ли е шампоана Биопоинт?

# 178
  • софия
Моля те, уточни кой точно спрей на Шварцкоф че търся точно такъв ефект-втърдяване на косата.

# 179
  • София

Аз от там я купих. Взех и една от новите с червената капачка, слепва и се напластява ужасно... нищо общо с 3Д!

Общи условия

Активация на акаунт