Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 181
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
После ходили на лекар  при мен видяха 2емриона и затова питам дали не трябва да види доктора бебетата
И аз бях точно като теб, не каза че няма нужда толкова рано и аз съм с две бебчета

# 646
Момичета от снощи имам кафеникаво зацапване.
Говорих с доктора каза да спра фраксипарина и да пия нош па и да си почивам повече.
Знаете ли колко време продължава това зацапване и не трябва ли доктора да ме прегледа

Маня73,сега по-важното е да лежиш,а не да обикаляш.Щом е кафяво и е зацапване споко.И аз имах на 2 пъти в началните седмици.Даже за едното изобщо не съм се обаждала на док,а направо спрях фраксито и аспирина докато спре зацапването.Започнах ги пак след 1-2 чисти дни.Лягай и спокойно,ще спре.И аз съм с 2 бебчета.Но от сега се настрой,че е хубаво да го даваш по полека, с пвечко почивка и всичко ще е наред Simple Smile

# 647
Момичета от снощи имам кафеникаво зацапване.
Говорих с доктора каза да спра фраксипарина и да пия нош па и да си почивам повече.
Знаете ли колко време продължава това зацапване и не трябва ли доктора да ме прегледа

Маня73,сега по-важното е да лежиш,а не да обикаляш.Щом е кафяво и е зацапване споко.И аз имах на 2 пъти в началните седмици.Даже за едното изобщо не съм се обаждала на док,а направо спрях фраксито и аспирина докато спре зацапването.Започнах ги пак след 1-2 чисти дни.Лягай и спокойно,ще спре.И аз съм с 2 бебчета.Но от сега се настрой,че е хубаво да го даваш по полека, с пвечко почивка и всичко ще е наред Simple Smile
Охх благодаря ви .
Само не разбрах и доктора ми каза 3чисти дни т.е без фраксипарин и тогава да започна отново с инжекциите или 3чисти дни без зацапване
По това което аз разбрах в неделя трябва да си сложа фраксипарин -ами ако все още имам зацапване

# 648
  • София
3 чисти дни без зацапване мисля. Винаги се спира аспирин и фраксипирин, ако ги има при зацапване, докато премине.

# 649
Момичета много съм щастлива! Не мога да спра да се усмихвам! 10 ден след трасфер ЧХГ 590.

# 650
Kali_nn много се радвам.Дано само хубави новини да споделяме в темата.

# 651
Кали_н честито много хубави новини

# 652
kali_nn Браво на теб и честито! Лека бременност!

vespova как си?

# 653
Кали Страхотен резултат ! Честито !  Hug

# 654
Благодаря ви момичета! Успех на всички!  Hug

# 655
  • Сливен
Честито и търпение на всички чакащи като мен да дойде деня за теста.

# 656
Браво за хубавите ЧХГ, така добре действа като ви чете човек  Flutter
На неуспелите кураж! Повечето знаем колко е трудно и сме съпричастни с вас  Hug

# 657
И аз много се радвам на високи ЧХГ-та Simple Smile И затова следя темата, давате ми кураж за следващия път , че нещо много се бях отчаяла Hug

# 658
ЗАПИС и от мен,отдавна ви следя и преживявам с вас,сега ви догоних и сам 2-ри ден след трансфер...желая на вси4ки нас по едно здраво бебенце съвсем скоро...целувам ви

# 659
Добре дошла и успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт