Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 186
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
БЛАГОДАРЯ! Успех и на теб😊😊😊

# 661
Здравейте и от мен. Честито на всички +. Ден 5 след ЕТ на 3 топчета на трети ден. Преди два дни си пуснах кръвен тест - ето толкова съм полудяла 😂😂😂

# 662
  • София
на 3 ден си пуснала тест, ако е така биеш всички рекорди май  Crazy

# 663
ехаа DeemaDaniel успех ти желая, но наистина си нямала търпение, на мен ми остават пет дни до теста и даже не искам да го пускам Simple Smile

# 664
Мда... отчете 3.9 ... полудях просто. После се сетих за прегнила.... и сега не смея да пусна нов тест ...

# 665
Момичета, много съм разстроена и ви моля за мнение Praynig
14 ден съм след трансфер на 2 бластоциста, преди 2 дни си направих тест и беше положителен.Но днес реших да почистя и без да се усетя слязох по- рязко от стол, на който се бях качила и усетих лека болка  Cry.Много съм разстроена, възможно ли е да съм направила някоя беля? Знам, че ембрионите са защитени в матката и ако ставало толкова лесно, всички с нежелана бременност щяха да подскачат малко и готово, но ме гони такава параноя, че не съм на себе си.

# 666
Здравейте и от мен. Честито на всички +. Ден 5 след ЕТ на 3 топчета на трети ден. Преди два дни си пуснах кръвен тест - ето толкова съм полудяла 😂😂😂

Т.е. пуснала си кръвен тест на 3-ти ден след трансфер на 3-дневни ембриони ? Сега видях и се редактирах.

Наистина биеш всички рекорди. Аз лично не разбирам подобна нетърпеливост, но щом те влече...

# 667
AntoniagG честито за +. Не вярвам да има проблем за бебето/бебетата. Не звучи като сериозна травма, по скоро  си разтегнала нещо.

# 668
AntoniagG Спокойно, няма да паднат ембрионите. Не става толкова лесно. Но гледай повече да се пазиш.  Peace

# 669
AntoniagG спокойно, представи си стюардесите, който са бременни или всяка друга жена, която е забременяла естествено и в тези дни даже и не подозира за това, те скачат, ходят на фитнес и какво ли още не... пази се разбира се

# 670
Благодаря ви момичета Hug
По принцип съм адекватен човек, но след трансфера започнаха да ме гонят всякакви паранои. Толкова се страхувам, да не се случи нещо лошо, преди този опит имам 4 неуспешни, и вече от страх не съм на себе си .След положителния тест си пуснах изследване за тромбофилия, сега мисля и за токсоплазмоза. Не съм ходила все още на преглед и си ги назначавам сама,по цял ден чета какво мога да изследвам, за да не пропусна нещо. Crazy

# 671
Благодаря ви момичета Hug
По принцип съм адекватен човек, но след трансфера започнаха да ме гонят всякакви паранои. Толкова се страхувам, да не се случи нещо лошо, преди този опит имам 4 неуспешни, и вече от страх не съм на себе си .След положителния тест си пуснах изследване за тромбофилия, сега мисля и за токсоплазмоза. Не съм ходила все още на преглед и си ги назначавам сама,по цял ден чета какво мога да изследвам, за да не пропусна нещо. Crazy

По принцип всички сме адекватни, но както се казва в една реклама "Не сме ние" когато чакаме ... аз за това и споделих с вас за теста, друг не би разбрал. Стискаме си палци една на друга, взираме се за симптоми които въпреки че знаем че не съществуват, твърдо вярваме че ще разпознаем върху себе си и при всяко по-рязко движение започваме да треперим. Това ми е трети опит. Един успешен през 2006, един неуспешен през 2012 и сега. Първият път  бях убедена че е станало, вторият бях убедена че не е, но тайно се надявах 😢. Сега просто съм полудяла. На всичкото отгоре съм подута като балон още от втората инжекция Мерионал та до сега...

# 672
AntoniagG напълно те разбирам и на мен това ми е пети опит, с всеки следващ все повече не съм на себе си... много е трудно, не мога нито да се овладея и ставам все по неадекватна, а съм дипломиран психолог, смятай колко безпомощна се чувствам, на всеки мога да дам адекватен съвет, а сама на себе си не мога да помогна... желая ти лека и спокойна бременност и здраво и красиво бебе на термин!

# 673
DeemaDaniel Няма как да ти покаже теста, след като ЧХГ още не е тръгнало да се разпространява в кръвта. Просто е безсмислено. Да не говорим, че и Прегнил си слагаш. Опитвам се наистина да намеря логика в твоите действия, но такава липсва. Освен, че се стресираш илишно и уверявам те - това "полудяване" никак не е полезно за ембриончетата. Опитай се да си спокойна и си изчакай датата на теста. Намери начин да се разсейваш с приятни емоции. Точно защото сме тук да си помагаме, си позволявам да ти дам този съвет. Но ти си решаваш в крайна сметка.  

# 674
Всеизвестно е, че страх, напрежение и стрес могат да са пречка за зачеване от най-потентния мъж на най-плодовитата жена, какво остава за няколкото клетки опознали света извън естествената среда за тях.
Трудно е да се резсее човек и да овладее тези емоции, но то няма нищо лесно в този живот. Няма да е грам по-лесно да ги овладяваме тези състояния пред малките съкровища, за да не ги натоварваме или предаваме напрежението. Дишайте дълбоко  Hug

На разочарованите искам да кажа никога да не забравят, че е най-тъмно преди зазоряване   Hug

Общи условия

Активация на акаунт