Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 177
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
ехаа DeemaDaniel успех ти желая, но наистина си нямала търпение, на мен ми остават пет дни до теста и даже не искам да го пускам Simple Smile

И аз съм така, живея с мисълта, че съм бременна, направо ме е страх да си направя тест, този път съм решила да не правя пиклив, директно кръвен.
Момичета, аз нямам киселини, това индикация ли е за бременност!?

# 676
Имаш киселини - нямаш, имаш придърпвания - нямаш, имаш купища симптоми - нямаш...в този момент нищо не е симптом, моя приятелка беше бременна с близнаци с тест на 20 ден отиде на шега за теста, толкова беше сигурна, че нищо не е станало, беше без нито един симптом. Аз и с положителен и с отрицателен тест все едни и същи усещания съм имала, който отдавам най вече на лекарствата, а не на симптоми. Стискам ти палци, малко остава повече от половината го минахме!

# 677
Ами то при бременност и кърмене кожата трябва да се предпазва със слънцезащитен фактор и да се хидратира, май само това е позволено. Витаминните коктейли при бременност не са препоръчителни, но не знам как стои въпроса с кърменето...  newsm78  ще питам!

# 678
Добре дошли на новите девойки и от мен!
На всички желая успех и търпение
За симптомите -при всеки е различно някой имат други не

# 679
Ухаааа, защо не беше толкова интересно тука , когато аз бях след трансфер?? Тогава само аз пишех ега ти Mr. Green
Успех на всички и не правете, моля, тестове на 3-ти ден от ЕТ Shocked Само този шок ви липсва, честно Rolling Eyes

# 680
5-ти ден, не 3-ти след ЕТ.
Не знам защо всички в началото разбрахме, че е 3-ти ден.  Embarassed

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 19:59 от Мохини

# 681
Оооо Grinning Ами то и 5-ти ден е много рано Simple Smile

# 682
По принцип да, но не е и трети, на мен на шести ми показа.

# 683
По принцип да, но не е и трети, на мен на шести ми показа.
На мен ми показа уринарен на 6-ти ден  Mr. Green но очаквах да го препикая, да видя само една чета и да се успокоя, че е твърде рано... вместо това имаше дои момент на паника Laughing

# 684
И на мен уринарен, ама даваме лош пример на момичетата.

# 685
 #CrazyТова за витаминните коктеили ме стресна.Аз пия Прегнакеър оригинал от трансфера насам,т.е.от 3дни😓...А какви тестове ползвахте?

# 686
да, аз затова не го споменавам, че си е подвеждащо  Rolling Eyes

# 687
Оффф. Днес бях на изследване на тсх и ужас. Повишил се е доста-тсх 10. Утре съм на консултация. Дано бързо го овладеем. Преди 1 месец ми беше 0.45 а сега!?! Имал ли е някой такава стойност?

# 688
да, аз затова не го споменавам, че си е подвеждащо  Rolling Eyes

Ооо да, наистина така действате  Laughing Сега си спомних, че точно вас ви четох и се окуражих да направя и аз един ранен уринарен - ама на 9-ти ден. Показа една черта, естествено. Въпреки всичките ми надежди и кръвния показа -
Ооооф, уж го бях преживяла вече Confused

# 689
5-ти ден, не 3-ти след ЕТ.
Не знам защо всички в началото разбрахме, че е 3-ти ден.  Embarassed

Ами защото мацката беше написала, че е пети ден след трансфер на 3-дневни и е направила кръвен преди 2 дни. Аз го изчислих, че е на 3-ти ден. Ама не съм много добра с математиката, признавам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт