Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 172
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Според вас да спра ли витамините?

# 691
5-ти ден, не 3-ти след ЕТ.
Не знам защо всички в началото разбрахме, че е 3-ти ден.  Embarassed

Ами защото мацката беше написала, че е пети ден след трансфер на 3-дневни и е направила кръвен преди 2 дни. Аз го изчислих, че е на 3-ти ден. Ама не съм много добра с математиката, признавам.  Mr. Green

Въх, съвсем си права, аз не съм разбрала правилно.  Crazy

# 692
  • София
Оффф. Днес бях на изследване на тсх и ужас. Повишил се е доста-тсх 10. Утре съм на консултация. Дано бързо го овладеем. Преди 1 месец ми беше 0.45 а сега!?! Имал ли е някой такава стойност?
Кали, в една и съща лаборатория ли е правено изследването?  Ако не, направи го пак в първата. При бррменност ТСХ расте всек ден общо взето, докато не се повиши дозата. Все пак такъв скок е много голям!?  Имаш ли скорошна стумулация, тя също влияе?  Като цяло отивай при първа възможност на ендокринолог. Успех!
За тестовете, аз на 7-и ден направих кръвен, отчете си положителен и много ми олекна на душичката  Peace

# 693
Heliantus Ако си бременна, консултирай се с лекуващия ти лекар какви витамини да приемаш. Понякога се налагат определени добавки заради отчетен недостиг.

# 694
Оффф. Днес бях на изследване на тсх и ужас. Повишил се е доста-тсх 10. Утре съм на консултация. Дано бързо го овладеем. Преди 1 месец ми беше 0.45 а сега!?! Имал ли е някой такава стойност?
Кали, в една и съща лаборатория ли е правено изследването?  Ако не, направи го пак в първата. При бррменност ТСХ расте всек ден общо взето, докато не се повиши дозата. Все пак такъв скок е много голям!?  Имаш ли скорошна стумулация, тя също влияе?  Като цяло отивай при първа възможност на ендокринолог. Успех!
За тестовете, аз на 7-и ден направих кръвен, отчете си положителен и много ми олекна на душичката  Peace
Аз правих ЗЕТ. Преди него естрофем само и една инжекция за подтискане ва яйчниците. Сега съм 14 ден след трансфер и положителен тест. Утре ще видим какво ще каже док. Знам че трябва да повишим дозата. Надявам се не е късно.

# 695
#CrazyТова за витаминните коктеили ме стресна.Аз пия Прегнакеър оригинал от трансфера насам,т.е.от 3дни😓...А какви тестове ползвахте?
Аз също пиех Прегнакеър оригинал, лекар ми ги беше изписал.
Да си призная аз също правих уринарен тест от най-обикновенните по 0,60 лв.на 7-8 ден след трансфера е показа си много бледа чертичка Wink, но не ви съветвам да правите защото понякога хормона не е много наситен в кръвта и може да отчете негативен резултат и да се шашнеш излишно.

# 696
КРАССИ 14,благодаря за отговора ,радвам се за твоя+ тест,лека и безпроблемна бременност до края!просто  на своя глава ги пия  и  така и не разбрах могат ли да навредят..

# 697
КРАССИ 14,благодаря за отговора ,радвам се за твоя+ тест,лека и безпроблемна бременност до края!просто  на своя глава ги пия  и  така и не разбрах могат ли да навредят..
Попитай лекаря си за добавките които да пиеш-аз пия хранителни добавки(витамини)6вида предписани от доктора

# 698
 bouquetОК ,благодаря,Маня

# 699
Момичета никой ли няма новини? Кой ще прави тест скоро? Мен ме сърбите гърдите отстрани и цял ден се драпам 😔.

# 700
Момичета, на 11 април направих ЧХГ тест, като резултата беше 427. Днес го повторих и резултата е 2534. Как ви се струва?

# 701
Малко нисичко ми се вижда нарастването newsm78 Сакче видяхте ли?

# 702
Не съм била на преглед все още, чак другата седмица съм. Изпратих резултатите на лекаря ми и каза, че са добре. По калкулатор излиза, че се увеличава на 3.1 дни, като слагам 8 дни между двата теста. Но не знам дали да броя дните на двата теста.

# 703
Нормално се покачва. Средно го смятам да е на 69, 5 часа като и аз не знаех колко дни да заложа - 7 или 8.
Но осреднено си е нормално, нали казват, че се покачва между 48 и 72 ч. , но и това не е задължително.
Бременна си, честито и безпроблемно напред, до термин.

# 704
Успех на прегледа Hug

Общи условия

Активация на акаунт