Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 171
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
И на мен ниско ми се вижда, но все пак се надявам да е наред всичко. Дано не е било по високо и да е почнало вече да пада, но пък отвреме навреме усещам пробождания и нямам кървене.

# 706
Спокойно, колко дни след трансфер си и на колко дневен ембрион?

# 707
22 ден след трансфер съм. Сложихме 3-ри ембриона - 1 свеж бластоцист, 1 замразен (който обаче беше размразяван два пъти) и 1 морула.

# 708
DeemaDaniel моя тест е в събота, а днес ми е 10 ден и от късния след обяд така силно ме боли корема, като преди цикъл  Sad , но няма да го пускам по рано, че има овитрел

barborancheee честито  Hug всичко ще е наред!

# 709
barborancheee Важното е, че нараства ЧХГ и вече е съвсем солидно. Честито - бременна си !

# 710
Salilinda и мен два-три дни ме боля много корема, но на 15-16 ден след трансфер. На 11 ден имах положителен пиклив тест. Кръвен направих на 14 ден. Ще стискам палци да е положителен и твоя тест.

# 711
Бърборанче, за да не се мъчиш чак до прегледа в излишни чудежи (щото си бременна, честито!)  пусни един кръвен 48 часа след последния. Така ще знаеш качва ли се, пада ли, лети ли... Аз направих 4 кръвни. И не по някви луди мои прищявки, а док настоя.

# 712
Благодаря ти barborancheee  Hug

# 713
Леле, Сали, ма то дошло време и за тебе, бе! Що така чак в събота? Ако нямаш бит прегнил вече можеш да пускаш тест.

# 714
Шоши, имам овитрел ще чакам до събота, няма как...

# 715
Шоши, имам овитрел ще чакам до събота, няма как...
И аз бях с овитрел , но на 9 ден показа 159. Но ако си решила да правиш в събота, си изчакай:)) успех!

# 716
де да знам roha28 много се изкушавам, но овитрела е един от деня на трансфера и още един след 7 дни, аз мисля че и на 14 ден няма да се изчистил ама поне ако е висока стойността ще е успокояващо

# 717
Здравейте и от мен, днес ми е 5 ден след ЕТ на 2 тридневни ембриончета Heart Eyes, времето не тече, чудя се как ще изчакам до 25 април. Успех на всички с +тестчета, дано и ние се присъединим към тях.

# 718
Дано (fany добре дошла и успех!

# 719
Прегнила и овитрела са алфа чхг и влияят само на уринарните тестове, кръвният тест е бета чхг.То се покачва веднага след имплантацията и при върнати бластоцисти ще отчете и на 7-8 ден,дори и по- рано.

Общи условия

Активация на акаунт