Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 276
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Викче прегръдки и знай, че това което не ни убива ни прави по-силни!
Никво размотаване скоро да си пак тук  Hug

# 76
H/I ,Викче, съжалявам за резултатите ви.Връщат ме назад към моите неуспехи, но сега пак съм на старта и ви давам и от моята вяра,че някой ден ще подскачаме от радост и ние  Hug Hug

# 77
Мили мои сладури, много се радвам на всички дебелички ЧХГ-та.
Аз тази вечер ще се напия и ще си пуша, защото моят кръвен е 0,26. Целувам ви всички, и се надявам скоро пак да съм при вас  Hug bouquet

# 78
И аз смятам това да направя Mr. Green
Не се притеснявайте, скоро ще пиша пак, ако всичко е наред bouquet

# 79
# 80
Момичета съжалявам- не спирайте и не се отказвайте!
Прегръщам ви

# 81
Ели, Викче, и всички останали, които страдат заради отрицателния резултат,и аз бях като вас преди 3 месеца. Нещастна, разочарована, и обезнадеждена. Починах си един месец-пуших, пих и наваксах със секса. Отърсих се от неуспеха, събрах смелост и се хванах на хорото отново. И слънцето изгря и на мойта мършавка ливада!
Пожелавам ви здраве, по една торба пари, и пак в темата много скоро!
Гууууш!

# 82
Шоши, мила много ти благодаря, за топлите думи.  Hug Момичета да сте живи и здрави и добре, че ви има. Такава подкрепа никъде не може да се намери! Гушкам ви всички Hug

# 83
Момичета,много се радвам на всички успяли,лека и безпроблемна до края Hug на неуспелите кураж и положителни мисли Hug Hug

# 84
  • София
Еее, аз пък как съм се изказала точно след поста на Викчето  ooooh! Голяма съм шматка, ама докато съм писала явно тя е публикувала поста си и не съм го видяла  Hug съжалявам мила  spoko

Ellie DD прегръщам те и теб и дано скоро се върнете в темата с положителен резултат  Hug Hug Hug

# 85
Аз утре сутринта съм на преглед, но ще ме гледа доктор Тихомирова,  а така исках да ме види доктор Стаменов  Crossing Arms
Не, че нещо имам против нея, тя е толкова мила, но искам да разцелувам  доктора.
Аз казах, че няма да го има!

# 86
Благодаря Ви момичета, и аз Ви прегръщам! Не спирайте да пишете и да носите добри новини, много хора Ви четат и сте вдъхновение и подкрепа за всички! Макар и само виртуална!  Hug Hug Hug

# 87
Момичета, моля ви за мнение, много съм уплашена. Тази вечер ми се появиха някакви болки като преди цикъл, а съм трети ден от деня на трансфера , това нормално ли е ? Значи ли че няма шанс да съм бременна ?  Sad

# 88
  • София
Момичета, моля ви за мнение, много съм уплашена. Тази вечер ми се появиха някакви болки като преди цикъл, а съм трети ден от деня на трансфера , това нормално ли е ? Значи ли че няма шанс да съм бременна ?  Sad

Напротив, такива болки са напълно нормални. При бременност болките са като при идващ цикъл.
Бъди спокойна.  Hug Ти с 3 дневни и 5 дневни ембриончета си?

# 89
С тридневни  е,и  аз мисля че е добър знак на този етап.Гледам в колко чоса си писала-сърце юнашко не трае:)Магнолия чакаме  те след прегледа!

Общи условия

Активация на акаунт