Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 309
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • пазарджик
Приключи и моят опит  ЧХГ на 12-ти ден след ЗЕТ 3.19
Много се радвам за положителните тестове ,пожелавам всичко да е наред с малките шушулки и продължавайте да пишете ,за да ви се радваме  Hug Hug Hug
На момичетата,който са с отрицателни тестове -не се отчайвайте и смело напред към нашите бебковци.Някой де ще изгрее слънце и на нашата улица-силно вярвам в това  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Сега като за начало мисля да сменя клиниката.
Честито  Благовещение !!!

# 91
Danito, съжалявам за отрицателния резултат  Hug
Дай Боже новата клиника да ти е на късмет  Hug

# 92
Magnollia,
с тридневни ембриони съм. Ох така ми се иска да сте прави,но не е ли много рано да имам такива болки на 3 ден след трансфера? Дори през ноща се будих защото ме болеше  Shocked

# 93
Нини, няма рано късно, при всеки е индивидуално , но аз също се бях отчаяла. Имах силни болки точно като при цикъл и зацапване на сутринта и бях в шок и ужас.. от тогава имам 3 броя положителни кръвни тестове с удвояващо се ЧХГ  Peace

# 94
Danito съжалявам, мила. Не се отчайвай, ще изгрее слънце и на твоята улица. В коя клиника ще се местиш? Дано да ти е на късмет.  newsm17

# 95
Нини, ако нямаш изписано но шпа си вземи! Това може, да са болки от лека хиперстимулация ако си с трансфер след нея.

# 96
Честит празник момичета,нека благата вест достигне най-скоро до всяка една bouquet bouquet

# 97
  • Варна
Честит празник момичета,пожелавам на всички които все още не са чули Благата вест да я чуят скоро!Бъдете живи и здрави и нека никога да не губим надежда и да вярваме в ЧУДОТО Hug

# 98
Честит Празник момичета!
Нека Благовещение превърне всички мечти в реалност!

# 99
Честит празник!Нека нека благата вест ни връхлети по-скоро!

# 100
Съжалявам за всички момичета с отр. тестове, прегръщам ви Hug Hug и се моля скоро да чуете благата вест, да няма вече болка и сълзи а усмивки, радост и вяра за всички Hug

# 101
  • София
Момичета, много съм щастлива  Heart Eyes На днешния ден чух хубавата вест. Пожелавам на всички тази радост  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес сутринта на прегледа се видя сакче и жълтъчно мехурче. Доктор Тихомирова ми каза, че всичко е наред и съм 5 седмица и 3 дни. Записах си час (на изчакване  hahaha) за 5-ти април. Очаквам тогава да ме зарадва доктор Стаменов с пулсации  Hug
Пожелавам ви да сте благословени и щастливи, момичета  newsm51

# 102
Браво Магнолия нека всичко да върри така гладко
Ти колко пъти пуска ЧХГ и какви ти бяха стойностите

# 103
  • София
Пусках два пъти. На 13 ден - 918.9  и после на 17 ден -  5035. Реших да не тествам повече,  че си е стрес всеки тест.

# 104
И на тези показатели е едноплодна бременост така ли

Общи условия

Активация на акаунт