Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 195
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
 Момичета, може би темата не е съвсем пидходяща, но бих искала да ви попитам за вашето мнение. Започнах да вземам Глифор (метформин). Следващият ни опит ще бъде през юни. Преди да започна с лекарството бях намалила сладкишите максимално. От както вземам метформин се побърквам за сладко на моменти. Някой има ли опит с това лекарство? Вижда ми се малко безсмислено да го пия и същевременно да ям сладко. Sad

# 616
  • Сливен
Момичета,трети ден след трансфер съм,първо ин витро.Нормално ли е още да ме наболява ниско долу корема,не е силна болка,а от днес и кръста започна да ме боли.

# 617
Повечето момичета усещат, придърпвания в яйчниците и леки, до по-силни болки като тези преди цикъл

# 618
Момичета,трети ден след трансфер съм,първо ин витро.Нормално ли е още да ме наболява ниско долу корема,не е силна болка,а от днес и кръста започна да ме боли.
Да.

# 619
Здравейте, в понеделник съм на преглед за сърчице..2 седмици след положителния тест..не знам дали е рано..ама така ми каза Севда. До сега нямах никакви симптоми, но преди час ме заболя ниско долу..много тъпа и неприятна болка като преди менструация..ама не отшумява.Мога  ли да пия нош па и колко пъти?

# 620
До 3х2 на ден. Две седмици след теста (ако е бил на петдневни трансфер и тест на 12-14 ден) може да чуете сърчице, но не ми се вярва. По-скоро ще видите пулсациите, което пак е много хубаво Simple Smile

# 621
  • Сливен
Благодаря момичетаа

# 622
Момичета  Hug какво ще ме посъветвате...утре ми е 10ден от ЗЕТ имам два теста с 10mIU/ml  дали да не направя единия?Рано ли е?  bouquet

# 623
Момичета  Hug какво ще ме посъветвате...утре ми е 10ден от ЗЕТ имам два теста с 10mIU/ml  дали да не направя единия?Рано ли е?  bouquet
Пусни утре кръвен. Ако не ти отчете пикливия тест, ще страдаш, а е твърде възможно кръвния да е положителен:)) успех, стискам палци!

# 624
Може да го пуснеш (защото знам, че каквото и да ти кажат тук няма да изтраеш и ще) сутринта с първата урина и след това да изтичаш и за кръвен Simple Smile

# 625
Може да го пуснеш (защото знам, че каквото и да ти кажат тук няма да изтраеш и ще) сутринта с първата урина и след това да изтичаш и за кръвен Simple Smile
да допълня 5 дневни снежинки са  smile3521 newsm47 стискайте ми палци утре  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 626
стискаме  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 627
Хайде и аз да се запиша тук.Дано всички сбъднем мечтата си възможно най-бързо.

# 628
birzata   thumbsup Успех !

# 629
Здравейте, в понеделник съм на преглед за сърчице..2 седмици след положителния тест..не знам дали е рано..ама така ми каза Севда. До сега нямах никакви симптоми, но преди час ме заболя ниско долу..много тъпа и неприятна болка като преди менструация..ама не отшумява.Мога  ли да пия нош па и колко пъти?
Ще видите пулсациите аз сега бях в понеделник две седмици след положителният тест

Общи условия

Активация на акаунт