Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 165
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Хаха, усещам, че на Сали ще и избие сачмата и утре ще запали към лабораторията  Joy

# 721
 Joy Joy Joy как ме усети Шошито, обаче ще се държа мъжката, трансфера ми беше на рождения ден на майка ми, а теста ще е на Лазаров ден и преди Цветница, празник на баба ми...този опит залагам на номерологията, астрологията и всякакви космически знаци  Joy Joy Joy обаче мухата вече ми е в главата  Rolling Eyes

# 722
Фани и аз трябва да пусна на 25 ако устискам дотогава и не ми дойде цикъла.Днес ми е 7 ден след трансфера.

# 723
Салиии, знам че звездите ти говорят! Ама щом си решила си чакай мирно и спокойно. Аз и двата пъти си чаках до последно. За къде да бързаме? Я си бременей.

# 724
  • София
Трябва нова тема да се  прави, Кити ти си носещата късмет. Докато родиш ти ще трябва да ръси с прашец  bouquet

Добре дошли на новите чакащи мами  Hug Ни правете пикливи тестове преди 13-14 ден. Ако нямате търпение от 8-8-9 ден можете да направите кръвен, но ако е била по-късно имплантацията няма да покаже. Това за тези с 5 дневни ембриони. С 3 дневни ембриончета кръвен поне на 10-ти ден.

# 725
Няма как Etaaще остискаме до понеделник, дано гадната лелка не ни навести преди това Praynig, само на това се моля.Предишният ми опит приключи така Sad.Но сега съм позитивно настроена.Толкова ми е позитивно днес, че не може да бъде.Прегрътки на всички чакащи бъдещи мамита Hug.
Да попитам по време на стимулацията при една от инжекциите ми се получи сининка, която все още е там и не е отшумяла, напипвам и нещо твърдичко като чели.Ако не си въобразям де.Случвало ли се е на някоя от вас?

# 726
Нормално е от инжекциите да се получи така,но ако много те притеснява слагай риванол.Едно време като боледувах много и като ми забиеха някоя игла по бързичко и ми ставаше твърдо и синьо.

# 727
Момичета, малко по-късно ще пусна новата тема, че имам излизане.  Peace

# 728
да ви споделя едно чудодейно средство срещу запек, често се е коментирал въпроса тук, аз съм с този проблем от години, но пиех чайове, хапчета, какво ли не, голям зор...а сега стана още по тежко положението...и открих спасението в най-простото нещо на света...четири сушени сливи в чаша студена вода, накиснати от вечерта, сутрин изпивам водата и изяждам плодовете, на гладно и ефекта е до половин час

# 729
Sal и аз като не пия кафе сега първите един два дни ми беше голям зор.После всяка вечер салата от маруля и сега се отчитам в тоалетната всяка сутрин.

# 730
  • Сливен
При мен добре действа чаша топла вода с лъжичка мед на гладно сутрин.

# 731
САЛИЛИНДА,ЕТАА,ФАНИ и на другите -следя ви и стискам палци.На мен днес ми е Едва 4-ти ден на 3дневни,и МНООГО бавно ми минава времето..знам це  е рано ,но и аз съм се настроила кръвен на 9ти ден(23.04 понеделник),прегнил имам слаган на 14.04. след пункцията.Какво мислите,много ли бързам? newsm78  Praynig

# 732
Хели мерси мила,успех и на теб.Наистина бавно минават дните,но все пак минават.Ето аз вече съм на осми ден,а ми се виждаше тооолкова далеч.

# 733
Не знам,сигурно застото ми е за пръв път и не мога да се абстрахирам и да мисля за друго.Дори вцера се притесних ,це имах темп.37,5, а знам це е от прогестероните..абе НЕ МОГА ДА СЕ ПОНАСЯМ

# 734
Здравейте. Аз както знаете не нося на чакане и вчера пак си пуснах кръв. 6ти ден след трансфер на 3 тридневни ембриончета и ЧХГ 16.80 ... боли ме корема ниско долу ама точно като при цикъл и не смея да се зарадвам

Общи условия

Активация на акаунт