Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 091
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Ренку, виж сега да ти разкажа
Тя отива на някакво пътешествие, там разбира че е бременна и доста време я няма, ражда детето и се връща за да си вземе Емир, но Галип не знае за другото дете и въпреки това не и дава Емир, явно я е затворил в стаята и Thinking От там Хакъто, я е срещнал на пътешествието и, много и помага да преодолее всичко и когато тя се бави толкова време и праща писмо да я пита какво става. Обаче Галип го прочита и разбира, че има друго дете, пита я и тя обяснява, че е негово, няма любовник просто този човек и е помогнал много, тогава Галип не и вярва и казва по-добре да умряла ли какво, инак той щял я убие, ако не му каже името на човека. От там това къде тръгна към парапета и се спря, па тоя я побутна малко за да я подкани, тя взе пък че падна. И така детето, което е родила остава на грижите на Хакъто. Явно той се е задействал, защо не му отговаря и не се връща, от там е разбрал цялата работа за семейство Козджоулу
bouquet Hug ми значи Асу е главната а Хак и помага да си осъществи плановете Laughing и къде казва Васето щот не е призната мрази и Емир Laughing

# 661
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя отива на някакво пътешествие, там разбира че е бременна и доста време я няма, ражда детето и се връща за да си вземе Емир, но Галип не знае за другото дете и въпреки това не и дава Емир, явно я е затворил в стаята и Thinking От там Хакъто, я е срещнал на пътешествието и, много и помага да преодолее всичко и когато тя се бави толкова време и праща писмо да я пита какво става. Обаче Галип го прочита и разбира, че има друго дете, пита я и тя обяснява, че е негово, няма любовник просто този човек и е помогнал много, тогава Галип не и вярва и казва по-добре да умряла ли какво, инак той щял я убие, ако не му каже името на човека. От там това къде тръгна към парапета и се спря, па тоя я побутна малко за да я подкани, тя взе пък че падна. И така детето, което е родила остава на грижите на Хакъто. Явно той се е задействал, защо не му отговаря и не се връща, от там е разбрал цялата работа за семейство Козджоулу
bouquet Hug ми значи Асу е главната а Хак и помага да си осъществи плановете Laughing
Ми тя е била малка тогава, той е бил нахъсан сигурно и тя продължава неговото дело, ама е по-безскрупулна,  на кой ли да прилича я  ooooh!

# 662
Е да де той и е разказал всичко Laughing

# 663
Ама аз ви разбрах че Хак бей е баща на Асу newsm78 кой и е баща последно Laughing
Ми със сигурност не се знае, ко са замислили сценаристите Laughing аз не вярвам, че тия 99 процента за тях имат значение и е доказателство, че е на Галип Laughing може да изкарат и че е на Хак Laughing докато не го покажат, не изключвам и двата варианта Laughing може ането да е излъгала от страх като й каза, че ще убие детето Laughing може да не се е запознала на пътешествието с Хакъ, а много преди тва и да е била бременна от Хакъ Laughing и да е планувала да се изнесе бременна и с Емко Laughing

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 21:00 от savovas

# 664
Аз се съмнявам че Хак бей е болен Laughing

# 665
и аз почвам да мисля като теб Peace
и сега привет Hug Hug Hug

# 666
# 667
  • близо до брега на морето
Айдеее, почнаха да дават предположения Laughing...беше ясно, че нещо ще стане и наще нема се съберат-рано им е Joy Joy JoyМа таз Асу-досега помага, сякаш не знаеше, че Кемал обича Нихал и прави всичко възможно да се съберат Thinking..пък сега видиш ли обърна политиката-чапла

# 668
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз  Mr. Green

# 669
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айдеее, почнаха да дават предположения Laughing...беше ясно, че нещо ще стане и наще нема се съберат-рано им е Joy Joy JoyМа таз Асу-досега помага, сякаш не знаеше, че Кемал обича Нихал и прави всичко възможно да се съберат Thinking..пък сега видиш ли обърна политиката-чапла
Нихан, Нихан, Нихал е от друг филм  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 670
  • близо до брега на морето
Е, обърках се бе hahaha hahaha hahaha

# 671
Па рано е та Laughing края на сезона чакам годеж ма с Асу Party

# 672
  • У Диспансера ...♥♥♥
Па рано е та Laughing края на сезона чакам годеж ма с Асу Party
Така ще стане , и аз това чакам , няма какво да се заблуждаваме  Peace

# 673
Вие докато си предполагате аз пък гледах как един убавец върти меча ! smile3533

# 674
Скрит текст:
bouquet Hug ми значи Асу е главната а Хак и помага да си осъществи плановете Laughing и къде казва Васето щот не е призната мрази и Емир Laughing
А може ако е щерка на Хак, да мрази Емко за тва, че ането се е върнала за него и е пострадала заради това Laughing а Галип, че го е направил Laughing и двамата да са главните с Хак в осъществяване на плановете си Laughing

Развивам си кви ли не теории Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт