Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 093
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
От време на време хвърлям по едно очо на серията и пак ви казвам Асуто ще помогне на Емир да задържи Нихан , нали накрая му изпрати видеото с убийството ( ако пак не е шменти капели ).Гаднярка - дано се лъжа .

# 646
Малко си пуснах да гледам с превод , и от снощи каквото разбрах си мисля , че вече изнудвача няма да помага на КеНи .Онази Емирка 2 е решила да вземе Кемо .Но Кемал не е Нихан , няма да се даде .Надявам се иначе тези сценаристи  #2gunfire
Фили, няма Laughing тя мрази Емко и искаше да го закопае, дори да го раздели с Нихан/ мога да му отнема Нихан/ , ма като вижда, че така губи Кемо/ но ще загубя Кемал/, обърна страната Mr. Green тя и затова каза на ането си - Друг начин няма, за да го спра/Кемал имаше предвид/ Mr. Green

На мен пък друго ми идва наум Laughing щом Асуто знае, че е сестра му, дали пък тя не е следила живота им и цялото изнудване да си е нейна идея, а не на Хакъто Laughing естествено той знае, че тя иска отмъщение, ма не знае всички подробности Laughing и дефакто тя е човекът, който дърпа конците Laughing и с Туфо разговаря друг по тела, а не Хак Laughing
Чшшшшшш Naughty не ми разваляй кефа ма ooooh!
Joy Joy Joy Joy ем не искам Laughing ма тва повтаряне на Хак към нея- Имаш ли нещо наум? и Не прави нещо, с което после ще съжаляваш. Laughing у предишните серии, натам ме води Laughing

# 647
От време на време хвърлям по едно очо на серията и пак ви казвам Асуто ще помогне на Емир да задържи Нихан , нали накрая му изпрати видеото с убийството ( ако пак не е шменти капели ).Гаднярка - дано се лъжа .
Joy Joy Joy Joy ем, нали и аз те подкрепих Laughing и то с нейните думи Laughing

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма то това е ясно, че ще направи нещо, то тя самата си го каза  hahaha hahaha hahaha

# 649
Я ме светнете Laughing Хак бей и щерка му отмъщават за майката на Асу ли newsm78 и как тя ходи при нея без Емир и баща му да се светнат newsm78

# 650
Я ме светнете Laughing Хак бей и щерка му отмъщават за майката на Асу ли newsm78 и как тя ходи при нея без Емир и баща му да се светнат newsm78
Ми знам ли що отмъщава Асу Laughing тя се е назрела на Емко, а не на Галип Laughing а той е виновникът за ането й и би трябвало само на него да мъсти Laughing а тя мрази и двамата Laughing тия не светват, щото Галип никога не ходи там, с едно изключение само, Кемо кат го видя Laughing а Емко от дъжд на вятър, кат я сдруса и още няколко мижави пъти Laughing нали се сещаш, че щом Асуто ги следи тях, знае кога да иде Laughing дори и да сложат някой пред къщата, тая пак ше се справи Laughing тя си е чист Емко у женски дрехи Laughing дори и неговите прийоми използва със Зезето Laughing

А, освен и тя кат брат си / той беше готов да убие майка си, щото предпочела и обичала повече другото дете, и затова му стана враг/,  тя да го мрази и да му отмъщава, щото пък само той е признат и обичан от Галип Laughing

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 18:48 от savovas

# 651
# 652
  • Свети Влас
Патрона ще участва в това предаване на Шоу тв.  Hug Hug Hug
Sinan:
Zengin, havasından geçinmeyen bir genç. Peri'nin kardeşidir. 19 yaşındadır ve ablasının gittiği aynı okula gitmektedir. Ablasını korumak için Bulut'u tehdit etmektedir. Може ли, който знае турски да го преведе. Тешекюр предварително !

# 653
  • In the light side of the Moon!
ееее немоА да ви стигна бе  ooooh! animal037

ха мархаба  Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

само съм ви 4ела..като съм пропуснала 20тина стр и не съм гледала нищо , ама да си рекна  Joy Joy Joy

ама от нерде извадиха това Асу да знае, 4е Емир й е брат.... това да знаете е някаква промяна в сценария...до момента с нищо не ни намекнаха дори поне мъни4ко...виж за Хакъ бей ни намекваха доста неща. възможно ли е като е разбрал , 4е ще мре и да й е разказал всьо  newsm78 newsm78
тя отдавна ли знае за Емир  newsm78

сигурно тоз Хак бей иска да напуска и те обръщат вси4ко наопаки  Crossing Arms

ама хи4 не ми харесва такова развите... ами то сега вси4ко се обръща срещу нашите  Crossing Arms

апа да не подбирам Кемал...какво е това сецане и дърпане бе....като 4е ли е девствен и този...егати кашмера ве4е...то бива да се стиска 4овек, ама па на неговото стискане никой няма да издържи бе...
Япма Нихан...Япма..какво е това япма бе...прегърни това моми4е, разцелувай го така 4е свят да му се завие от целувки..и на нея , 4е и на нас  Crossing Arms

# 654
ееее немоА да ви стигна бе  ooooh! animal037

ха мархаба  Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

само съм ви 4ела..като съм пропуснала 20тина стр и не съм гледала нищо , ама да си рекна  Joy Joy Joy

ама от нерде извадиха това Асу да знае, 4е Емир й е брат.... това да знаете е някаква промяна в сценария...до момента с нищо не ни намекнаха дори поне мъни4ко...виж за Хакъ бей ни намекваха доста неща. възможно ли е като е разбрал , 4е ще мре и да й е разказал всьо  newsm78 newsm78
тя отдавна ли знае за Емир  newsm78

сигурно тоз Хак бей иска да напуска и те обръщат вси4ко наопаки  Crossing Arms

ама хи4 не ми харесва такова развите... ами то сега вси4ко се обръща срещу нашите  Crossing Arms

апа да не подбирам Кемал...какво е това сецане и дърпане бе....като 4е ли е девствен и този...егати кашмера ве4е...то бива да се стиска 4овек, ама па на неговото стискане никой няма да издържи бе...
Япма Нихан...Япма..какво е това япма бе...прегърни това моми4е, разцелувай го така 4е свят да му се завие от целувки..и на нея , 4е и на нас  Crossing Arms

hahaha Hug

# 655
Ама аз ви разбрах че Хак бей е баща на Асу newsm78 кой и е баща последно Laughing

# 656
Ама аз ви разбрах че Хак бей е баща на Асу newsm78 кой и е баща последно Laughing
Баща и е Галип,а Хакъто сигурно е обещал на майка и че ще я пази,закриля и отмъсти  Hug Аз останах с впечатлението че Асу е в час и с изнудването  Peace

# 657
Баща и е Галип,а Хакъто сигурно е обещал на майка и че ще я пази,закриля и отмъсти  Hug Аз останах с впечатлението че Асу е в час и с изнудването  Peace
А той от де познава майка и newsm78 да не би да му е сестра newsm78

# 658
А той от де познава майка и newsm78 да не би да му е сестра newsm78

Галип, бе душа - същата маниачка !Още не са го казали , но е той според мен.

# 659
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку, виж сега да ти разкажа
Тя отива на някакво пътешествие, там разбира че е бременна и доста време я няма, ражда детето и се връща за да си вземе Емир, но Галип не знае за другото дете и въпреки това не и дава Емир, явно я е затворил в стаята и Thinking От там Хакъто, я е срещнал на пътешествието и, много и помага да преодолее всичко и когато тя се бави толкова време и праща писмо да я пита какво става. Обаче Галип го прочита и разбира, че има друго дете, пита я и тя обяснява, че е негово, няма любовник просто този човек и е помогнал много, тогава Галип не и вярва и казва по-добре да умряла ли какво, инак той щял я убие, ако не му каже името на човека. От там това къде тръгна към парапета и се спря, па тоя я побутна малко за да я подкани, тя взе пък че падна. И така детето, което е родила остава на грижите на Хакъто. Явно той се е задействал, защо не му отговаря и не се връща, от там е разбрал цялата работа за семейство Козджоулу

Общи условия

Активация на акаунт