Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 086
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Вие докато си предполагате аз пък гледах как един убавец върти меча ! smile3533
Аз па гледам едни как въртят хилки Mr. Green
Скрит текст:
Ренку, виж сега да ти разкажа
Тя отива на някакво пътешествие, там разбира че е бременна и доста време я няма, ражда детето и се връща за да си вземе Емир, но Галип не знае за другото дете и въпреки това не и дава Емир, явно я е затворил в стаята и Thinking От там Хакъто, я е срещнал на пътешествието и, много и помага да преодолее всичко и когато тя се бави толкова време и праща писмо да я пита какво става. Обаче Галип го прочита и разбира, че има друго дете, пита я и тя обяснява, че е негово, няма любовник просто този човек и е помогнал много, тогава Галип не и вярва и казва по-добре да умряла ли какво, инак той щял я убие, ако не му каже името на човека. От там това къде тръгна към парапета и се спря, па тоя я побутна малко за да я подкани, тя взе пък че падна. И така детето, което е родила остава на грижите на Хакъто. Явно той се е задействал, защо не му отговаря и не се връща, от там е разбрал цялата работа за семейство Козджоулу
bouquet Hug ми значи Асу е главната а Хак и помага да си осъществи плановете Laughing и къде казва Васето щот не е призната мрази и Емир Laughing
А може ако е щерка на Хак, да мрази Емко за тва, че ането се е върнала за него и е пострадала заради това:lol: а Галип, че го е направил Laughing и двамата да са главните с Хак в осъществяване на плановете си Laughing

Развивам си кви ли не теории Laughing Laughing Laughing Laughing
И тоя вариант е възможен Laughing

# 676
Здравейте, верно "ееее немоА да ви стигна бе animal037"
Еве Hug, всички глукарки Hug, сценаристки Hug, магове Hug и като цяло сладуранки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

голямо четене падна, ама все ентересант newsm78  #Crazy Тук стана кумове, сватове и по-малките братове.... Не мож разбра кой от къде и до къде, само  да не започнат да разтягат и да правят пълнеж, за да го докарат до втори сезон и накрая да омръзнат на драгия зрител и да го претупат принудително та да прецакат хубавото филмче Mr. Green
и на мен ми писна от кара, ама... Кем не човек, а желязо  no- чак прекалено, Них дано не се върне, че как се обяснява на Озан /за него нямам думи #2gunfire завършен егуист-лигльо/, заради него май е склонна да тръгне пак по акъла на Емко /дано не/, а тогава вече Кем няма да я изтърпи  ritnik - ще чете бележката от него closed и отиде още 10 серии кара, а така искам да видя тези бяло-розови неща за какво ги купи  kyllmg...и ако може малко севда  kiss dancing
 Аз Асуто и до сега не можех да я понасям, а сега вече  Mr. Green ми се догадва от нея,точно копие на брат си искам-имам, цената няма значение... Сойдере няма да споменавам  smile3505, а Вилдан султанката с домашни пантофи у сватята, просто да умреш от смях, само браво на Лейля, държи фронта  newsm10

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 22:11 от zighzy

# 677
  • Свети Влас
Все си мисля, че има и друг замесен, който върти конците. Но ще разберем скоро.  Peace

# 678
Ем, за Галип пътуването й трябвало да е за три дни и с Емко Laughing ма той я изненадва и не го пуска с нея, от страх, че няма да се върне Laughing как пък точно в тия три дни научи, че е бременна Laughing а не преди това, или след като се върне/ щото ако не е била бременна е щяла да се върне и да опита да го напусне отново с Емко/, според мен е знаела Laughing а щом го излъга за това, може и за кой е бащата на детето Laughing  и защо едва сега прави планове да избяга от него, а не преди години Laughing отсъствала е 10 месеца и се връща за Емко Laughing

# 679
Ем, за Галип пътуването й трябвало да е за три дни и с Емко Laughing ма той я изненадва и не го пуска с нея, от страх, че няма да се върне Laughing как пък точно в тия три дни научи, че е бременна Laughing а не преди това, или след като се върне/ щото ако не е била бременна е щяла да се върне и да опита да го напусне отново с Емко/, според мен е знаела Laughing а щом го излъга за това, може и за кой е бащата на детето Laughing  и защо едва сега прави планове да избяга от него, а не преди години Laughing отсъствала е 10 месеца и се връща за Емко Laughing
Ми ето Laughing стигаме пак до Хак бей за главен Party Mr. Green

# 680
# 681
Ми ето Laughing стигаме пак до Хак бей за главен Party Mr. Green
Joy Joy Joy Joy ми подозрително ми е всичко това, затова съм и на двата варианта Laughing пък и тя скочи и почна да се кълне, че е негово и че не му е изменила, като този каза, че ще убие детето и човеко Laughing ще видим кво ще изкарат сценаристите Laughing

# 682
  • София
Красота в лилаво  love001

Влюбени и щастливи  smile3508

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 23:51 от БлагаВест

# 683
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 684
Good morning !
Ирко  Hug
Ставайте , поспалани !'Айде закуска на тревата , че пролетта дойде !

# 685
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

Хванали ги тия в Зорлу, сигурно в сряда вечерта  Whistling

Ирче  Hug Heart Eyes Филипинче  Hug Heart Eyes

# 686
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве Heart Eyes Hug Фили Heart Eyes Hug

# 687
  • София
Добро утро момичета-кокичета  Hug
днес е петък ден на майстора и освен това с прекрасно пролетно слънчево време
слагам една закуска

Фе нещо много се е наляла  newsm78

# 688
  • Дубай
Добро утро прекрасни  Hug Hug Hug

Гледам обсъждали сте косата на Асу да си кажа и аз не ме кефи твърде  развихрена е да спор няма има дължина,но не е добре оформена .На Ниханче нямам какво да кажа прелестна.

# 689
Добро утро Hug Hug Hug

Тия звезди освен у тоя мол у друг ходят ли newsm78 или си имат само един Laughing

Общи условия

Активация на акаунт