Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 082
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug

Тия звезди освен у тоя мол у друг ходят ли newsm78 или си имат само един Laughing
Там със сигурност ще ги отразят Laughing Joy Joy Joy Joyшака,шака-те дет да мръднат и ги фоткат бе-сигурно е досадно Rolling Eyes да не моа мръднеш сакин -ма така е-като са избрали такъв занаят -ще траят Laughing
А сега привет Hug Hug Hug

# 691
Миме Hug

Да вметнем Laughing

Филма на Ханде и Шокрю е пълна простотия ooooh! до къде го гледах тая само ривеше ooooh! спрях го наполовината Naughty

# 692
  • София
Добро утро Hug Hug Hug

Тия звезди освен у тоя мол у друг ходят ли newsm78 или си имат само един Laughing
Ренка  Hug Heart Eyes
те знаят къде са журналята да ги снимат и там ходят но Фе много неглиже излязла - така с тази омазнена коса хич не струва  ooooh!

# 693
Добро утро Hug Hug Hug

Ренка  Hug Heart Eyes
те знаят къде са журналята да ги снимат и там ходят но Фе много неглиже излязла - така с тази омазнена коса хич не струва  ooooh!

Фе много ми харесваше като външен вид преди , когато беше естествена .На снимката ме впечатляват бузите .Прилича на Дарина Павлова . Crazy

# 694
  • близо до брега на морето
Рени Heart Eyes Hug и на мен нещо не ми допадна филма Rolling Eyes-ма го изгледах Laughing-очаквах нещо по-добро.Хвърлих едно око и на кардашима-той сякаш бива-ма на бързо с мишката Laughing

# 695
Добро утро Hug Hug Hug

Ренка  Hug Heart Eyes

Фе много ми харесваше като външен вид преди , когато беше естествена .На снимката ме впечатляват бузите .Прилича на Дарина Павлова . Crazy
Мислех, че само на мен правят впечатление "скулите" й  Rolling Eyes
Щях да се изкажа още сутринта по въпроса, ама викам да не почвам сабах сабах  ooooh!
Все едно е с тейзе си Буболин  Whistling

# 696
Ма тая верно кат Дарина Павлова hahaha hahaha hahaha

# 697
  • София
Момичета забравих да ви поздравя днес с деня на шегата и лъжата

# 698
Миме Hug

Да вметнем Laughing

Филма на Ханде и Шокрю е пълна простотия ooooh! до къде го гледах тая само ривеше ooooh! спрях го наполовината Naughty
И на мен не ми хареса Laughing напънах се да го изгледам, ма не издържах Laughing аз го спрях преди половината Laughing

Привет, прекрасни Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 699
Мараба и от мен банда  Hug Hug Hug На Фе козметичния хирург си е оставил ръцете  Shocked какво си прави това момиче незнам  ooooh! важното е че Бу си я харесва и се показват заедно та да са спокойни духовете  Whistling
Хайде хубав ден на всички  Hug  Heart Eyes Дано и фрагчето да пуснат  Peace

# 700
# 701
Това дали е от 25 серия newsm78 на бабато бръснарницата ойде Laughing

# 702
  • София

Васе това е от 24 епизод но не разбрах кой му потроши бръснарницата - чакам бг превода та да разбера защо и патрон му оставиха

Бурак копира снимките от Виена  newsm48

# 703

Васе това е от 24 епизод но не разбрах кой му потроши бръснарницата - чакам бг превода та да разбера защо и патрон му оставиха

Бурак копира снимките от Виена  newsm48

Хората на Галип .

# 704
Скрит текст:

Бурак копира снимките от Виена  newsm48

bouquet па аз тва съм го изтървала на онлайна ooooh! а епизода още не съм го гледала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт